Oct. 14th, 2013 @ 09:42 am .
Tags:

Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]liizhj
Date: November 26th, 2013 - 03:01 pm
(Puksts)
ah, nē, tur vispār īzī pīzī! viens draugs pirka iepriekšējā vakarā biļeti. un pie ieejas arī vēl bij pieejamas. tur cilvēku ir baigi daudz, bet arī teritorija ir baigi plašā. nu priekš ierastajiem LV apmēriem, protams, Glastonberija noteikti ir vēl simtreiz lielāka. bet Opener ir šausmīgi mīlīgi mājīgs savā lielumā tomēr. un nav jāiespringst uz daudzām lietām, uz kurām G noteikti būtu jāiespringst masu dēļ.
es pagājšgad izdomāju, ka jābrauc jau janvārī, jo uzzināju pirmās grupas, vispār tur bij ideāls lainaps priekš manis. visu turpmāko pusgadu pavadīju, mēģinot atrast kompāniju, jo visi lauzās līdz pēdējam. biļetes pirkām pēdējā nedēļā, trīs no mums gan pirka no rokām, sanāca lētāk, vienīgi nedaudz ķēpa, jo tur ir vārds uz biļetes, ko salīdzina ar dokumentiem. bet tas tā. par ceļu samaksājām katrs, šķiet, 20 latus. tikpat cik pie vecākiem uz brīvdienām aizbraukt, heh.
ai, es vispār varētu mūžību stāstīt, kā tur viss sākās un turpinājās un beidzās. bet bij burvīgi.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: November 26th, 2013 - 07:58 pm
(Puksts)
es jau arī aizgājušovasar skatījos uz lainapu un dikti gribēju braukt, bet nu tas bija nereāli darba un privāto lietu dēļ, pie tam tiešām grūti tuvumā kādu gana entuziastisku līdzbraucēju atrast :D. forši, tad jau varēs sagaidīt janvāri/februāri un skatīties, kur kas labāks skanēs, jo vēl bija szigets un kas nu tur vēl apkārt.
[User Picture Icon]
From:[info]liizhj
Date: November 27th, 2013 - 12:22 am
(Puksts)
jā, vot darbs.. grūti dabūt atvaļinājumu tieši tajā laikā. šogad man baigi noveicās. bet šobrīd esmu bez darba, tā ka savi plusi - daudz brīvā laika; un savi mīnusi - nav naudas [par ko braukt uz festu :D].
bet zini, braucēji ir! tikai sveši, jā. vesels busiņš brauca no LV. bet es, vismaz, esmu no tiem, kam vajag kādu savu blakus. nedēļīgs fests tomēr nav koncerts nabaklabā, uz kuru var aiziet viens vai ar kādu tikko iepazītu cilvēku.
jess, janvārī jāsāk čekot! kas to lai zin!
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: November 27th, 2013 - 09:08 am
(Puksts)
jup, un janvāris nav tālu ;)