Sep. 16th, 2013 @ 11:39 pm .
Skaņa: Tom Odell-I Know; Editors-In this light and on this evening

iu, un tieši tad, kad es lēnā garā sāku domāt starp lenovo 14collu un ultrabuku (man ir kkāda fiška ar to sarkano podziņu.. un 180 grādu atvērumu :), palasos par procesoriem un sāku domāt, ka jā, tiešām, haswell būtu laba lieta, bet šobrīd vienīgais, ko ar to esmu pamanījusi, ir macbook air. es vienīgi varētu gaidīt ziemassvētkus un tad jau varbūt būtu vēl kādam pc kas tāds un es varētu gaidīt dāvanu :D
un skan tom odell, i knew. viņa dēļ beidzot piereģistrējos spotify :) 
un, un, un, jā, ir biļetes uz astronautu jubilejas koncertu un visticamāk  būs arī uz editors, tikai dēļ šīs dziesmas, no kuras man skudriņas skrien pa muguru. 
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: September 17th, 2013 - 02:05 pm
(Puksts)
šitas cits modelis, visdrīzāk 2012 gada, jo ar haswell viņi tik 2013 izlaida, tas ir md761, tā kā, ja maksātu vairāk par 500 par pc, pirktu pašu, pašu labāko...tātad no capital 2013 mac air
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: September 17th, 2013 - 02:00 pm
(Puksts)
Hm, man faktiski tas būtu vienīgais pamatdators, ar ko darboties, par to, cik daudz staipīšu līdzi, vēl nav skaidrs, bet tam man ir planšete, līdz ar to nedaudz baidos no 13 collām un kkad mājās esmu darbojusies ar to lielo mac datoru, ios bija dīvaini, es tomēr vislaik ar word un excel pamatā darbojos, kkā nešķita ērti.. protams, ārējais cietais 1 tb man jau ir :D un vēl viens 300 gb :)
hm, es zinu, ka viņiem būs koncis pazemes stāvvietā, par bijušo neko neesmu dzirdējusi..
nu ja, ka awesome, viņi bija positivusā pagājušogad, palladiumā skanēs labi.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: September 18th, 2013 - 09:31 am
(Puksts)
es vislaik dzīvoju pārliecībā, ka esošais ir 15,6 collas, izrādījās - 14, tā kā 13,3 arī varētu būt ok, bet stacionārais laikam tomēr neder - es tik daudz vazājos apkārt, ka kompi vismaz pāris reizes ned tomēr ir vajadzība aizstiept no vienas vietas uz otru..