Dec. 6th, 2012 @ 11:48 pm .

Cilvēki neliek ierīcēm screensaverus, jo tas ir sasodīti ķēpīgi. Bet man patīk tā doma, ka tādas trauslas lietas kas aizsargā.
×
Rīt pirmās nedēļas pēdējā diena. Ja no manis būtu biš lielāka jēga, justos labāk, bet visādi citādi šķiet, ka ir ok.
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: December 7th, 2012 - 12:41 pm
(Puksts)
Ja domā elektroniskos, tad man tāds ir tikai mājās un ar ātrāk monitors uzlikts lai izslēdzās. Ja domā plēves. Ražotājam tas būtu jāparedz. Aizsargplēves ir murgs. Ražotāji tāpat izlaiž to sū ar dzīves ciklu 2 gadi. Neturēs baterija, apskrāpēts būs, mini jack kontakts iznēsāts/izčakarēts un vēl 1001 problemātiskā vieta. Galu galā neko jaunu tu tur nevari uzlikt - jo Os vairs nevari uzlabot ;) P.S. es taisos sev nopirkt jaunu 10 gadus vecu telefonu. Tāpēc ka to var iemest vannā, stāvēt lietū, norakt zemē, saules gaismā ir melnbaltais ekrāns. Viss visu laiku strādā, kāmēr tev baterija nenočakarējas. Respektīvi ražotāji speciāli ražo sū un plēves ir murgs.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: December 7th, 2012 - 12:49 pm
(Puksts)
Palasi kaut ko par tēmu industriālais dizains, tehnikas evolucija.Man patīk kā vispār lietas tiek ieviestas ražošanā ;) Principi. Tur nedarbojas nekāda konkurence. Dzīves cikls tehnoloģijai un maks izspiešana no tās. Forša filma par lietām, lai ieskicētu virzienu http://youtu.be/251qoGOqpdk te pilnā versija http://topdocumentaryfilms.com/light-bulb-conspiracy/
Mūsu pasaule līdz pamatiem ir money making. Nekas cits nav svarīgāks. ja kāds tā saka tā ir nezināšana vai totāli meli. Palielināt cilvēku skaitu un visi ražo vairāk.