Feb. 20th, 2012 @ 02:50 pm .nieki.
Tags: ,

Par šo pukstu
(no subject)
Hmm viena lieta ir pašam atrasties kaut kādā procesā un tad spēt to izprast. Manuprāt gana aplami, jo subjektīvs skatījums nāks ārā. Cita lieta, ka spēs norādīt uz prastām problēmām procesa laikā. Novērotājs ir vislabākais, tomēr viņam jānovēro ir daudz procesi un nav jāizsaka savs subjektīvais viedoklis.
Autobraucēji pārsvarā redz pilnīgi visu no sava skatpunkta un savas mazās napaleona varēšanas. Cits stāsts, ka protams eksistē absurdi novietotas zīmes un sabiedrībai, autobraucēju kultūrai nepieņemamas kontrolēšanas formas. Piemēram, kurš izdomāja, ka vajag sodīt autobraucēju ar naudas sodu par aizmirstu apskati ar sodu. Tā vietā varēja uzlikt minimālu sodu un izniegt gada polisi par nedaudz paaugstinātu summu. Kāpēc nevar ieviest laika limitētus ātruma ierobežojumus. Kāpēc kontrole notiek absurdās situācijās.
Invalīdus saprot tikai paši invalīdi. Par viņiem vajag rūpēties, toties nevajag situāciju pārvērst par farsu. Piemēram. Tā vietā, lai cīnītos, ka invalīds nevar uzkāpt pa kāpnēm balsošanas iecirknī būtu labāk risinājuši, ko darīt ar bērniem invalīdiem, kuriem paliek 18 gadi un PILNĪGI nevienam nebūs vajadzīgi, par viņiem aizmirsīs, jo vairs nebūs bērna statusā par kuriem visi tā rūpējās ;)
Tu izcēli bērnu tēmu. Ja pieņem, ka bērni mūsdienās ir sava ego, ambīciju izrādīšana. Pasaule kopumā dzimstība jau sen ir daudz par daudz. Cits stāsts, ka visa īdēšana rodas, jo visa pensiju sistēma balstīta uz glupībām. Tā vietā, lai domātu par dzimstības palielināšanu, būtu labāk gādājuši, ka 60% kapitāla/īpašnieks lielajās lauksaimniecības [fermās, nto tūkstošu hektāru fermās] ir pensiju fonds vai enerģijas ražošanas uzņēmumā 60% vienmēr jābūt pensiju fondam un tā tālāk un joprojām. Vot tad ar būs pensijas, ja nodrošinās VESELĪGI domājošu sabiedrību, kas rēķinās ar vidi un resursiem.
Attieksme nemainīsies, jo visiem būs svarīga attieksme no sava skatu punkta. Piekāst globālo skatījumu, ka tik man un maniem tuvākajiem ir ērti un labāk :P Mēs esam tur un pratīsim risināt vislabāk :D P.S. Bija laiks un vēlme uzrakstīt ko priekš kasīšanās uz fikso.
[info]dusk replied to
on February 21st, 2012 at 12:58 am
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.