Jan. 25th, 2012 @ 10:38 pm .
Tags: , ,

Vislaik aizmirstu piefiksēt - mana pieredze un izpausmes atspoguļo manu apziņas līmeni. Tas no šīsnedēļas jogas filozofijas domām. No dzīves parastajām - ir vienkārši liels sagurums, daudz darba, ne īpaši uztrenēta spēja koncentrēties uz tā darīšanu un daudz visādi plāni. Un atnāca zippo roku sildītājs, varbūt šito vismaz es neizcepšu kā tos divus vārāmos :)
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: January 26th, 2012 - 10:23 am
(Puksts)
Roku sildītājs šķiltavas izmērā :D Pilnīgi bezjēdzīgs daikts, toties kādi ģīmji būtu smēķētājiem, kad pie jautājuma: "vai tev ir uguns" iedodi šitādu sviestu :D
Neesi mēģinājusi, es Depo vai kur redzēju ķīmiskos sildītājus cimdus. Tur ideja. Uzvelc cimdus un parauj, sakrati notiek ķīmiska reakcija kādu laiku un tev ir silti.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: January 26th, 2012 - 10:25 am
(Puksts)
A viņš lielāks nekā šķiltavas tikko youtubē ievērtēju.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 26th, 2012 - 09:04 pm
(Puksts)
Aha, ir lielāks, ir :) Tādus cimdus redzējusi neesmu, bet pagājušogad nopirku 2 sildītājus tipa http://mojo-jojo.lv/item.php?cid=77&item=788 kas arī ir ķīmiskie un pēc savas darbošanās ir jāuzvāra, lai 'atkausētu' un es abus divus aizmirsu uz plīts katliņā un sasvilināju, tā kā tas priekš manis laikam neder :D
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: January 26th, 2012 - 09:54 pm
(Puksts)
Tā sniegpārsliņa ir kaut kas mistisks. A kā izpaužās tā roku sildīšana. Es glups esu, nespēju iedomāties. Tu ej pa ielu un tev rokās ir tas vai kā? Vai tikai tur kaut kur ārā sēžot, piemēram, bļitkojot?
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 26th, 2012 - 10:31 pm
(Puksts)
:D Viņa ir ar plastmasas apvalku, iekšā kkāda želeja un tad, kad piespiež metāliņu, kas tur iekšā peldās, notiek ķīmiska reakcija un želeja sacietē, tai pat laikā kļūstot silta un tāda paliek kādu stundu, divas. Tādu var turēt cimdā, kabatā etc. Viss jau forši, tik man tā aizmāršība ar sildīšanu :)