|
26. Nov 2015|13:39 |
mans nejaušais karijs: http://klab.lv/users/rasbainieks/2028685.html džeimija olivera kariji: http://www.jamieoliver.com/recipes/category/dishtype/curry/#DFKoqTr6P2bm5zBR.97 zimbabvei bij kruts veģetārais puķkāpostu karijs, bet tur laikam bij kartupeļi arī iekšā
dāls (kuru mēs saucam par skukas dālu, recepti rakstu pēc atmiņas): sviestā uzcepina sīpolu un ķiploku, pieber turpat pannā uz 10 sekundēm garšvielu sauju, kurā ir ~tējkarote kumina, ~pustējkarote kurkumas, cik grib karotes čili un kādas 2-3 ēdamkarotes garam masalas tad visu no pannas ber katlā, kur jau burbuļo buljons, pieliek 2 lielās bundžas konservētu tomātu, bundžu kokospiena un trešdaļu rozā lēcu paciņas pāris minūtes kārtīgi pamaisa, sagaida, līdz uzmet burbuli, tad griež mazu uguntiņu un vāra 25 min vai līdz kamēr lēcas mīkstas kad nogriež uguni, pielej vēl arī viena laima sulu uzber kinzu un sukā iekšā |
|