kihelkonna - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

paika 7 - secība 14. Nov 2015|20:06

kihelkonna
vasarā diētai bija čau; tehniski neiespējami. tad kādu laiku labi turējos uz diētas. tad uz divām nedēļām izkritu. tagad atkal mēģinu iekrist atpakaļ.

interesanti, ka vienmēr kopā ar diētas ieeju un izeju notiek apmēram šādas lietas. vērots jau vairākkārt. mani pārsteidz tieši tā secība, vienmēr vienāda.

ieeja diētā. pēc pāris dienām - nogurums, apātija. pāriet, kad uzēd kādus ogļhidrātus. ja neieēd un daudzmaz turas tālāk, iztur vārgulības nedēļu, tad tālāk ir - pēkšņi daudz enerģijas, optimitiska un pilnīgi citādāka attieksme pret dzīvi. pāriet bezmiegs. sākas agra mošanās no rīta (pirms 6; nekvalificēju šo kā bezmiegu). galvā it kā atveras durvis uz vēl vienu telpu (neskaidrošu, nemāku). tas nenotiek viss reizē, notiek divu nedēļu laikā un apmēram šādā secībā. durvis ir pēdējās.

izeja no diētas. kādu nedēļu šķiet, ka nekas par to nebūs. tālāk: pirmās aizveras durvis. tad izbeidzas agrā mošanās, izbeidzas enerģija, sākas vispārīgs slinkums un vienaldzība pret visu. tad sākas debilizējošs bezmiegs. tas bezmiegs (piemēram, no 1 līdz 5 naktī, katru nakti vai katru otro) ir pēdējais un tad ir skaidrs, ka gribas miegu un durvis atpakaļ.

ir izmēģināti diētas varianti ar lielāku un mazāku dārzeņu daudzumu. secinājums - visa šī secība notiek kaut vai gandrīz bez jebkādiem dārzeņiem. galvenais ir, lai kalorijas nenāktu no ogļhidrātu produktiem (graudi, kartupeļi). resp kad pārtiek no gaļas. pārējais attiecas uz ko citu, ne uz šo.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: