|
22. Apr 2015|09:10 |
Zin, vīnā, kas nejauši turēts mucās, kurās kādā brīdī glutēna produkti glabājušies būs vairāk glutēna nekā šņabī (ja vien šņabim pēc gatavošanas nav sīrupiņš glutēnains pieliets). Tas nemaz nerunājot par to, ka vīniem garšas, krāsas, faktūras utml uzlabošanai liek klāt visu-kaut-ko, neko no tā neonrādot uz pudeles, un tur tiešām nekas glutēn-brīvs nav garantēts. (stāsts principā kā ar komerciālajām paku sulām.... kur arī tiek 'flavor packs' likti klāt, bez pienākuma to norādīt uz pakas).
Ja šņabim kaut kas ir likts klāt, tas uz pudeles tomēr ir redzams.
Un ja šņabja destilācijas process ir tik štruntīgs, ka tur cauri tiek tik milzīga molekula kā glutēns... tad glutēns droši vien nav kaitīgākā viela galaproduktā :)
Protams, ja tic homeopātijai un tamlīdzīgai ūdens atmiņai, tad kartupeļu šņabis būs drošāk, jā :)
|
|