kihelkonna - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mazmurkšķis un bērnudārzs 4. Sep 2013|09:19

kihelkonna
šodien mazmurkšķim (6.2) pēdējā bērnu dārza diena. ņemam ārā. visu laiku domājām, ka bd varēs apvienot ar skoliņas nodarbībām, bet tad padomāju, ka vienkāršāk būtu uz to bd vairs nevest; turēt vietu nenoskārstai vaidzībai arī vairs nav vajadzīgs. sabīdījām resursus citādāk, iesaistījām ōmiņu, vien laulenis teica, lai nogaidām ar bd vietas atteikšanu - ja nu mm tajā skoliņā nepatiks. skoliņas nodarbības sākas tikai rīt.

kur nu nepatiks skoliņā, ja pērn viss patika. tomēr piekāpos un negāju pie bd vadītājas jau pirmdien. mm priekšlaicīgi neteicām par lēmumu atteikt dārziņu, ja patiks skoliņā. lai iztur šo nedēļu.

nu un tagad skatāmies, kā mm cieš. mēs zinām, ka risinājums būs drīz, tāpēc varam bez īpašas emocionālas iesaistīšanās skatīties uz sava bērna ciešanām. viņai šai septembrī jāiztur tikai trīs dienas līdz pusdienām, 4 stundas dienā. viņa ne tikai raud, bet saka, ka negrib, lai pienāk nākamā diena. un tamlīdzīgi.

vot ķebe laimīgās bērnības saglabāšanas iestādījums.

šorīt izstāstīju mm, ka viņai vairs nekad dzīvē nebūs uz dārziņu jāiet.

mazzaķis (3.7) savukārt saka, ka viņam ļoti nepatīk tāda skoliņa, un viņš labāk ies uz bērnu dārzu. iet arī. ja viņš slikti uzvedas, ļoti efektīvi ir piedraudēt ar skoliņu (labi, vairāk tā nedarīšu). katrā ziņā ja viņš no rīta pārāk ilgi kasās, tad var pateikt, ka tie, kas neiet uz bērnu dārzu, iet uz skoliņu, un tad viņš fiksi ģērbjas.

protams, ja dārziņā katru dienu būtu tā audzinātāja, kas tur ir tikai vienu dienu nedēļā, man nevajadzētu ņemties ne ar to skolu, ne arī izņemt bērnu no dārziņa. bet nu kā ir, tā ir.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: