kihelkonna - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

raw - 3. diena 28. Mar 2012|08:52

kihelkonna
svaigēdība ir mūžīgās jaunības, veselības un gara gaismas apsolījums. cilvēces vēsturē visos laikos ir bijuši tādi apsolījumi. svētais grāls, filozofu akmens, alķīmija, pozitīvā domāšana, fitlains un tagad populārā svaigēšana. dari to un šito un kļūsi vesela un daiļa un tev būs enerģija kā bērnībā. lido mēs tev sekosim laivās ziediem rotātās.

svaigēdāji riskē kļūt pilnīgi neciešami apkārtējiem. viņi pašizstumjas no sabiedrības, jo cilvēki parasti pulcējas kopā, lai ēstu. viņi atsakās no tuvinieku ar mīlestību gādātajām maltītēm un pie izdevības pasaka sliktu vārdu par savu māti, kas ēdinājusi bērnu ar speķa pīrādziņiem. viņi visiem uzmācas ar veselīga dzīvesveida ieteikumiem. dzīvajā esmu satikusi tikai vienu karojošo svaigēdāju un viņš oda pēc sīpoliem.



vakar barojos līdzīgi kā aizvakar. avokādo (svaigēdāju speķītis) bija beidzies. ap pusdienlaiku uzmācās sajūta, ka baigi gribas ierīt kaut ko rafinētu. nu i noriju trīs vakardienas pankūkas, kas stāvēja uz virtuves galda. pēc tam bija tāda iekšēja nelīdzsvara sajūta, kā jau kad ierij kaut ko pa taisno. atradu skapītī burku ar riekstiem, tos graužot atjaunojās normāla sajūta. vakariņās sanāca ļoti garšīgs zaļais kokteilis, sīkie izstrēba visu un ciemos atnākušais omiņš arī slavēja. to var ieteikt arī nesvaigēdājiem. labs līdzeklis kā sīčiem iedabūt zaļbarību. interesenti lai skatās jūtūbē raw smoothie.

šorīt riktīgi sāpēja mugura. ne tikai locoties, bet pat guļot un ejot. un rīta kafija (...) garšoja pēc atraugas. kaut kas nelādzīgs pie mēlas pamatnes. laulenis teica, ka ar viņa kafiju viss kārtībā. pēc teorijas tā pie detoksifikācijas piedienas. sākot ar trešo dienu viss, kas sāp, sāp vairāk. lieglaime iestājas vēlāk.

mugura saka, ka vajag turpināt.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: