Kemune

Tehjas pagatawoschana feiniem viesiem

Tehjas pagatawoschana feiniem viesiem

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jem glāžu vai porcelaina trauku, kuŗa apjoms pietiekams tējas dzēriena taisīšanai. Vēlams trauku iepriekšēji sasildīt. Dabū ūdeni līdz viršanai. Traukā ielej 2 daļas iz ūdens, kas stāvējis istabā, un 3 daļas verdoša ūdens. Tā ūdens traukā būs tik karsts, cik vajaga tējas lapām. Traukā iemērc tējas lapas un tās saslapē, nedaudz pārlejot ar verdošu ūdeni. Trauku 5 minutes atstāj mierā, pēc kam tējas lapas vajaga izjemt no ūdens, citādi tējas dzēriens taps rūgts. Laiku var izturēt pēc smilkšu pulksteņa. Tējas dzērienu pasniedz karstu smalkās porcelaina tasēs.
  • Norāde feiniem viesiem bija īpaši uzmundrinoša. :) Nu ja, nefeinu viesu dēļ jau neies pūlēties...
Powered by Sviesta Ciba