Kemune

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Izrādās, Lorija tomēr šajā Eiropas tūrē dziedās Songs & Stories... taču es to pamanīju pārāk vēlu, nolāpīts. Skatos uz bildi, kurā Andersone nerauc pieri par politiku un ir ļoti skaista, un kļūst tik ļoti žēl. Varbūt vēl var kaut kā pa kluso pirms koncerta ielavīties Āhenas baznīcā 20. maijā vai Selsberijas pilsētas hallē 23. maijā.
  • ko nozīmē par vēlu, biļešu nav vispār vai pārāk dārgi lidot?
    eh, es gan lidotu :)
    • Cik skatījos internetā, biļešu vairs nebija - tas taču pēc nedēļas. Bet varbūt jāiet uz vietas un jāsaka, dzīvoju aiz septiņām jūrām, lidoju šurp, laidiet iekšā apsildīties. Vismaz tai baznīcā varbūt tā varētu. Bet lidot tagad arī būs dārgi.

      Kāpēc, sasodīts, beļģi, angļi un vācieši ir pelnījuši Songs & Stories?
    • Vēl principā var lidot, Rīga-Minhene un Diseldorfa-Rīga ir lētās biļetes, taču kopā tāpat 140 Ls. Eu, bet... un ko nozīmē "es gan lidotu"? Tikai tad, ja būtu manā ādā?
      • ja man ceļošana neatrastos kategorijā "vēl ne, bet tūlīt, tūlīt jau...", un arī tad baigā sagatavošanas būs vajadzīga. es ar to nelepojos :(
        vienvārdsakot, ja es būtu tu, ja es būtu es pirms gadiem divarpus, ja es būtu es pēc gadiem, drošības pēc teiksim, nu, cik - desmit? kad varēs tā spontāni, tipa, davai nākamnedēļ laižam :)

        man šovasar ir plānots ceļojums, vesels viens, vēl nezinu, kur, bet viņš ir rezervēts koenam :)
Powered by Sviesta Ciba