Kemune

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
man patīk tās erotiskās attiecības, kas rodas veikalos ar pretzādzību vārtiem, kad kādam tie sāk pīkstēt. bieži vien veikala pārdevēja vai apsargs satraucas stipri mazāk par pašu apmeklētāju, kura sejā rodas tāda svarīga pienākuma apziņa, acis šaudās apkārt un jau meklē Bargo Kundzi/Apsargu, kurš nāks nu pārbaudīt. redzams pat tāds kā kūsājošs prieks un kauns reizē izlikt uz galda visu savu somas vai somiņas bagātību, lai parādītu, ka Tur Nu Nekā Aizdomīga Nav, kamēr bargā puse nu nemaz nav ieinteresēta, jo taču skaidrs, ka Tur Arī Nekā Nebūs, vai labākajā gadījumā kāda grāmata, kuru vajadzēs atmagnetizēt. tur veselu antropoloģijas pētījumu varētu veikt.
  • arī par rīgas centra fenomenu - atkritumu savācēju mašīnām un kaimiņiem, kas viens otru satiek tikai ar melnajiem atkritumu maisiņiem rokās, tramīgi skatoties uz ielas galu un gaidot oranži mirgojošās gaismas
  • Hee, mani regulaari piekjer stockmanii, kad eju ar lielajaam muuzikausiim galvaa. esmu iemaniijusies izdejot cauri tiem sireenvaartiem, jo naak smiekli, ja 3X (ejot no origo puses peec paartikas) veikals kliedz. nu re, un dzima doma piebaazt somu ar kaut kaadiem sireaaliem shtruntiem, lai sardze meema paliek :D Nav veel tikai izdomaats, ar ko tieshi. idejas varbuut? :))
Powered by Sviesta Ciba