Tālis Pļaviņš
Pārpuķu Prestižs 2006 / Ķilbēni
Šim slavenā Ķilbēnu reģiona pārstāvim ir viegla aristokrātiski zilgana nokrāsa, aromātā jūtams galvenokārt pļavas pureņu, kāpostgalvu un neliela kartupeļu lakstu nianse ar vieglu dūmu aromātu. Šis kefīrs ir nobriedis, izkopts, tā garšā jūtami nogatavojušies burkāni, taču tai pašā laikā kefīrs ir saglabājis savu atsvaidzinošo raksturu. Ilgstoša pēcgarša, kurā jūtams pērnā siena pamatīgums, kas līdzsvarots ar patīkamu skābumu. Izskaņā dzirdama Imanta Kalniņa 4. simfonijas 73. takts. Lieliska piedeva pie siļķu plates. 10-12 C.
Pārpuķu Prestižs 2006 / Ķilbēni
Šim slavenā Ķilbēnu reģiona pārstāvim ir viegla aristokrātiski zilgana nokrāsa, aromātā jūtams galvenokārt pļavas pureņu, kāpostgalvu un neliela kartupeļu lakstu nianse ar vieglu dūmu aromātu. Šis kefīrs ir nobriedis, izkopts, tā garšā jūtami nogatavojušies burkāni, taču tai pašā laikā kefīrs ir saglabājis savu atsvaidzinošo raksturu. Ilgstoša pēcgarša, kurā jūtams pērnā siena pamatīgums, kas līdzsvarots ar patīkamu skābumu. Izskaņā dzirdama Imanta Kalniņa 4. simfonijas 73. takts. Lieliska piedeva pie siļķu plates. 10-12 C.