runājot par ēst taisīšanu, izkopju tagad jaunu rīsu pagatavošanas tehniku. protams, nekas jauns tas nav, itāļi savu risoto tā taisa jau gadu simtiem. tātad, rīsus vispirms izkarsē eļļā (nevajag daudz, tikai, lai visiem tiek slapjums). rezultātā tas viss zaudē spēju atdot cieti, un varam sautēt uz nebēdu, rīsi kopā nesalīp. šitā izdevās kaut ko ļoti jēdzīgu pagatavot no tiem gandrīz apaļajiem spāņu rīsiem, kuri citādi lipa kopā kā traki bet iekšā palika cieti.
dejavu
Man mājās stāv 1976. gada itāļu recepšu žurnāls Cuccina, kuru es, tā varētu tiekt, piesavinājos par piemiņu no sava Milānas dzīvokļa. Tur ir daudz kas par rīsu sagatavošanas tehnikām, man tik nav laika izlasīt.kemune
he, man ir pieejams viss internets. tur arī stāv ļoti daudz kas, un pat ir vārti zināmi - google - taču nav laika to visu izskatīt :)dejavu
Es laikam būšu kļuvusi romantiska.kemune
forši :)