22

Post a comment

žurnāla info

Name
keilens

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kāpēc es nekad nezinu, kas ir iemesls kam? pirms kāda laika uzsāku SSRI terapiju ar rexetīnu un es nezinu vai man tiešām tas palīdz vai arī vnk pavasaris nāk - man saka, ka ievērojami esmu mainījies uz labo pusi, tā kā laikam arī atliek tam ticēt, jo viedoklis par sevi jau ir biased.
šodien beidzot saņēmu vēstuli, ko biju gaidījis jau ilgu laiku - vislabākais, kas ar mani pēdējā laikā ir noticis un es varu droši teikt, ka no 2017. gada 20. maija nekas nav mainījies - es vēl joprojām izjūtu to pašu, ko katru reizi. protams, medusmēneša fāze jau ir kādu laiku beigusies, it īpaši kad dzīvojām kopā, bet tā ir cita veida mīlestība.

interesanti ar studijām ir tas, ka nav kā skolā vai darbā - atnākot mājās, tu nevari vairs ignorēt to, kas tev apkārt notiek. pilnīgi viss ir par un ap studijām - sēžu gultā, skatos youtube dokumentālo filmu par Hitleru, bet domās ir tas, kā meijozē diploīda šūna pārtop par haploīdām un kā tās, līdzīgi kā mitozē, nemainot hromosomu skaitu, pārtop četrās, apaugļojamās šūnās. kā arī mazliet par pH un pOH aprēķiniem. bet anatomija - es izliekos, ka tā neeksistē un tā būs problēma.
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba