22

Post a comment

žurnāla info

Name
keilens

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ko darīsi brīvlaikā?

- Nez
- Man besī jautājumi, kas liek domāt par to, ko es darīšu nākotnē

Bet ir jādomā
Ja nedomā un sēž, tad ar neko neatšķiras no vidēja, parasta cilvēka

- Man nav dzīves, man nav ko plānot :D ko es varu darīt - skatīties YouTube, dzert kafiju, ēst, dirst un gulēt.

:D

- Tā kā kāmis

Tikai tievāks

- MAN VISPĀR NAV SAVAS DZĪVES

:D
Nu var iesaistīties kaut kādās kopienās, piemēram, couchsurfing
Iepazīties ar cilvēkiem, kaut kur aizbraukt un tā tālāk

- Man riebj cilvēki
- Sori :D
- Man nav laika vai vēlmes iepazīt 3848 cilvēkus un cerēt, ka viens no viņiem nebūs ar 47 hromosomām.
- Man ir labi kā tagad, man ir kur aizbraukt un tā tālāk. Tikai es nezinu, kāpēc man nepatīk, kad man, piemēram, jautā - kādi ir plāni nākamajai nedēļai. Vai citi cilvēki dara kaut ko normālu, ja tas ir reāls jautājums? Ko citi cilvēki var reāli darīt un kāpēc es to nedaru?
- Es vienkārši eju uz skolu un nāku mājās. Wtf. Vai arī jautājumi - kā gāja skolā. ?????? Tu iedomājies, ka kaut kāda Adele bibliotēkā uzstājās? Man bija stundas, kuras es atsēdēju un pēc tam es devos mājās. Un tā katru dienu jau pēdējos 12 gadus.
- Nezinu, vai tas ir kārtējais cilvēku small talk, vai arī man tiešām ir autisms un es normālas cilvēku darbības un komunikāciju uzskatu par kaut ko nenormālu.
- Un man tik bieži paliek kauns citu cilvēku vietā, ka tas jau kļūst neveselīgi. Vienkārši viss, ko cilvēki saka vai dara publiskajās vietās. Un kad pasaka kaut ko DEBILU un tam cilvēkam tas šķiet normāli. Un visiem pārējiem arī. Vai nu cilvēki ir dauņi vai arī es esmu daunis :D

Cilvēki ir dauņi... un tas ir jāizmanto, ka tu esi savādāk domājošs, jo visi vienādie dzīvo savas vienādās dzīves un nekad neko nesasniedz, jo viņi dara tāpat un to pašu, ko pārējie.. bet ja tu izdari kaut vai 2% vairāk kā citi, tas jau rada to atšķirību, tāpat par skolām. Ja vajag 60 punktus un tev ir 40 un vēl miljons cilvēkiem ir 40, tu vienīgais aizsūti, lai gan neatbilsti prasībām... un kas zina, varbūt tevi paņem, jo tieši ir viena brīva vieta vai pārējiem arī nav izcili rezultāti, tu to nezini, tāpēc jāmēģina un pamēģinot - nekas netiks zaudēts.
Un man arī - citi smejas, ka es eju uz darbu un nāku mājās, izeju ar suni, paēdu, nedaudz atpūšos vai palasu un eju gulēt, brīvdienās cenšos neko nedarīt un aizbraukt kaut kur ekskursijā ar Brauni. Šad tad aizeju un kādu pasākumu, koncertu vai kafejnīcu, pārējie smejas, ka es esmu 60 gadīga ome, bet ja godīgi - es neredzu starpību ar to, ko viņi dara, reāli to pašu un neko vairāk, tikai viņiem ir otra puse, ar ko kopā darīt neko. Un vienīgais, ko viņi dara, ir iet dzert, neiet uz koncertiem vai pasākumiem, neiet staigāt pa āru kā es to daru ar Brauni un nelasa grāmatas - un es esot dīvainīte.
Bet man patīk pavadīt laiku vienai un man besī cilvēki, ja viņi ir dumji un sekli, un tā kā to nav smuki teikt otram, tad es izvēlos labāk laiku pavadīt viena ar Brauni :D un iegūstu vairāk, nekā visi pelēkie.

- :D Same. Tikai man nav Braunis.

Es nesaprotu, kas tur slikts... jo - ko, piemēram, dara mani kolēģi? Neko!!! Sēž mājās, ēd, skatās TV, aizbrauc un laukiem un viss, neko vairāk! Reti kurš baigi kaut ko dara, sporto vai tā.
Dirsēji
Jo bieži man vienkārši besis stāstīt, ko es darīju un tas, ka es biju ar Brauni jūrā vai mežā, man nebija nekas ārpus kārtas woooow, tāpēc saku - neko īpašu. Un viņi domā, ka es sēžu 24/7 iekšā un guļu tumsā :D :D :D 

- Tas vien nozīmē to, ka cilvēki izjūt vajadzību visu dokumentēt sociālajos tīklos, lai tas, ko tu dari, būtu leģitīms.


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba