Posted by [info]kazis on 20.04.2004 at 15:24
ēm.. es nekad neesmu gribējis būt superstārs, bet ja tas notiks, tad es tikai priecāšos, jo tas parādīs to, ka cilvēki arī klausās mūsu grupas murgojienos...
ehh.. nu jā.. par balsi neizteikšos, bet es labprāt viņam pateiktu lai viņš aiziet, pasēž un attīsta savu balsi, jo tā ir jākopj, nevis vienkārsī bez notīm kaut kas jāmauro mikrofonā pie kam tā, ka lieka kāds viņam tūpli plēstu pušu... un tās nau tikai manas domas vien- tā domā visi [laikam izņemot tevi un vēl dažus indivīdus] kurus es pazīstu, un kuri ir viņus dzirdējuši. Saproti, lai taisītu mūziku [nevis troksni, kad kaku laiž podā] jābūt arī kaut nedaudz vēlmei neizgāzties, bet kā redzu viņi turpina soļot pa sevis izvēlēto - antiproduktīvo ceļu.
Un kāpēc nevaru nolikt viņus, ja tas ir mans viedoklis?! Saku ko domāju! Tāpēc jau eksistē vārda brīvība.. ;)
Īstenībā es nudien varētu paaicināt vēl klāt to paziņu no ierakstu kompānijas, kuru es biju uzaicinājis uz konci lai tu paklausītos viņa viedokli par "Nullēm", kura priekšā mans viedoklis ir jēra glaudīšana ;)
Vari tagad uz mani pukoties, ja vēlies, bet es vnk pasaku savu viedokli.. Ja tu esi aprobežota un nespēj pieņemt to, tad problēma nudien slēpjas tevī ;)


Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..