K-azis[nikns`uz`LDZ]

Posted by [info]kazis on 25.11.2003 at 20:01
Shis te ir posc, lai cilveeki saprastu kapeec man shii diena ir KONKREETI izdraazta un kapeec esmu nikns uz Latvijas dzelzcelju. Shii ir veestule kuru nosuutiiju vinjiem!:

Nu dirsas taadi! tagad juus man atbildeesiet par shodienu...
esmu paarsalis, saslimis un mani pameta draudzene deelj taa, ka juusu sasodiitais vilciens marshrutaa Riiga-Sloka nebrauca liidz galameerkjim, bet gan tikai liidz dubultiem..
saakumaa visiem tika pateikts, ka vilciens taalaak par Sloku nekursees, bet buus noriikotas speciaals autobuss liidz Kjemeru stacijai. Bet kaa izraadijaas, vilciens pat liidz augstaak mineetajai stacijai nemaz neaizbrauca un daudziem sashutushajiem pasazhieriem naacaas par saviem peedeejiem santiimiem Kratiities liidz Kauguriem un taalaak kaajaam uz Slokas staciju. Mans galameerkjis gan nebuutu bijis taalaaks par Sloku, bet ko dariit tiem pasazhieriem, kuriem jaadodas tomeer taalaak par Sloku un vilciens taalaak par dubultiem nekursee? Cits sabiedriskais transports vismaz liidz Slokas stacijai, kur "itkaa" buutu jaabuut noriikotajam autobusam? Bet ja vinjiem nav naudas vairs? Bet maajaas netiek... un tieshaam cita veida iespeejas kaa vieniigi ar vilcienu tikt maajaas nav!...
Taa ir cuuciiba!!! UN JUUS VISI ESAT CUUKAS!!!
Starp citu, gribeeju izteikt paarmetumu par slikto informeetiibu sakaraa ar shodienas sarakstu paarkaartojumiem! Runaajot par informaaciju sakaraa ar noriikotajiem autobusiem: Riigas stacijaa tika pazinjots par to ka shaada veida transports buus, bet cik es no draugiem un citiem liidzcieteejiem-pasazhieriem dzirdeeju... citaas stacijaas shaada informaacija netika pateikta.
noveeroju arii to ka vairaaki vilcieni tomeer brauca no Dubultu stacijas uz Slokas stacijas pusi, taa kaa attaisnoties ka vilcieni gaajushi uz "tupiku" nevareesiet, jo cik tad vilcienu var saiet vienaa "tupikaa"? [ja nemaldos, ne vairaak par vienu]
Taatad, mana prasiiba buutu sekojosha, lai LDZ publiski, VISOS masu meedijos atvainotos cilveekiem par sagaadaatajaam neertiibaam un 3. decembri noriikotu kaa bezmaksas brauciena dienu marshrutaa Riiga-Tukums2 un Tukums2-Riiga. Preteejaa gadiijumaa gaidiet smagas sankcijas pret sevi!

Ar NECIENJU pret LDZ,
K-azis

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..