Oktobra rīta tējas krūze

Posted by [info]kazis on 07.10.2021 at 08:15
Labrīt! Ar smaidu uz lūpām. Ar mazliet sapņainu un slinku skatienu. Silta tējas krūze un mazliet apcerīgas domas.
Rudens ir klāt un tas ir vairākkārt tā arī izbaudīts. Ar talkām un darbiem, ar pastaigām un lapu smaržām. Ar krāsām. 

Jā, krāsas ir īpaši jāatzīmē šogad. Pašam jau nav tik liels iemesls. Šoreiz iemesls priecāties par krāsām ir caur brāļa acīm. Tieši nedēļu atpakaļ uzdāvinājām viņam Enchroma brilles, kas daltoniķiem palīdz saskatīt visas krāsas. Vienkārši tāpat. Ne viņam kādi svētki, ne kas cits. Tikai tāpēc ka.. gribējās dāvāt prieku. Jau kādus 3-4 gadus domāju par to un beidzot viss sakrita un pieņēmu lēmumu pasūtīt tās.

Emocija spēcīga, protams. Viena lieta ir ja cilvēks visu mūžu bijis daltoniķis, bet bračkas gadījumā pirms 17 gadiem (ap 13-14 gadu vecumu) kaut kāda trauma bijusi un pazuda daudzi krāsu toņi redzē. Visums atņēma dzīvei krāsiņas, tā teikt. Izrādās, pat senčiem neko nav visus šos gadus teicis. Tā nu pēc 17 gadu pārtraukuma atkal ieraudzīt pasauli HD kvalitātē domāju ir diezgan patīkami. Gan jau ka tikpat spēcīgi kā marciņu apēst (es tikai varu minēt).

Un es ticu tam ka pļausi to ko sēsi. Ka vajadzības gadījumā visums arī par mani parūpēsies. Labāk jau lai nebūtu vajadzības gadījuma :)

Un tējas krūze pamazām ir izmalkota. Pusstunda darba laika pagājusi. Jāpārslēdzas uz darba servera 'logu' un jāturpina pelnīt maizīte nākamajam mēnesim.

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..