Brūna tēma

Posted by [info]kazis on 22.11.2019 at 07:54
Šorīt braucot uz darbu ierastā SWH Rock vietā ieslēdzu Relax FM. Ieskanējās Lou Bega gabals I wanna be lonely. Pizģec cik labs gabals! Uzreiz atcerējos ka vakarā, kad būšu pabeidzis sencim remonta palīgdarbus Kauguros, ōmes dzīvoklī, braukšu uz mājām un varēš pabūt viens. Ar kādu "garšīgo" un Minecraft sesiju Pornlendas serverī. Dāma nebūs mājās. Viss ir labi, bet vajag arī atpūtu vienam no otra. Sevišķi ja 2 nedēļas ir pavadītas kopā gandrīz ik mirkli no pamošanās līdz gulēt iešanai. Atvaļinājums..

Which reminds me - noslīcināju 2 (!) klausules. Vienu vārda dienā pēc tam kad copes laikā biju izvilcis un atlaidis līņa mazuli un mazgāju rokas Lielupē. Otru (jauno) precīzi nedēļu vēlāk. Podā. Brūna tēma. Uz tualeti kādu laiku telefonus neņemšu līdzi. Nu i labi - būs iespēja palasīt Londonā iepirktās Murakami grāmatas.

Šorīt man pietrūkst pagātnes. Pagātnē viss bija vienkāršāk un izvēles mazāk. Vienkārši varēja ņemt un darīt nevis būt nogurdinātam ar 100 un 1 izvēli pirms sākt kko darīt. Plus vēl visa tā rēķināšanās ar sekām un politkorektā citu cilvēku vēlmju ievērošana. Vueh! Atnes tik uz darbu par godu vārda dienai savu mīļako kūku. Pēkšni visi ir kaut kādi vegāni, bezglutēnnieki un tā tālāk palikuši. Ejiet dirst! Mani svētki un mana mīļākā kūka! Take it or leave it! This is not about you. This is about me. Ne velti tā arī visur tiek svinēts - Mārtiņdiena. It is in the fucking title you morons!

Miers un košļenes :)

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..