Pilnīgs sviests

May. 25th, 2013 | 07:58 pm
From:: kashadura

Lielos gabalos sagriež sviestu, ieliek bļodiņā, bļodiņu - karstā ūdenī.
Atstāj, kamēr sviests gandrīz šķidrs.
Sašņikā puspušķīti lakšu, drusku maurloku, dilles cik patīk un kamēr nav rūgts, var pielikt lapiņu lupstāja.
Sviestu un zaļumus ieliek blenderī, pielej drusku stipras olīveļļas - tad gan garšos gan smērēsies labāk.
Pieliek vienu sasmalcinātu daiviņu stipra īstā ķiploka ja grib jaudīgāku (man patīk) un jūras sāli pēc patikšanas.
Pamatīgi sablenderē. Pieliek dilles vēl pussaujiņu smalki sagrieztas - drusciņ sablenderē, lai paliek veselas.
Ielej trauciņos, liek ledusskapī.

Ēd ar ko vien vēlas, piemēram mīkstu bageti, vai klijumaizes grauzdiņiem.

Piedodiet par paviršo pierakstu,
man jāskrien pabeigt gatavot aknu pastēti!

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.