Pilnīgs sviests
May. 25th, 2013 | 07:58 pm
From:: kashadura
Lielos gabalos sagriež sviestu, ieliek bļodiņā, bļodiņu - karstā ūdenī.
Atstāj, kamēr sviests gandrīz šķidrs.
Sašņikā puspušķīti lakšu, drusku maurloku, dilles cik patīk un kamēr nav rūgts, var pielikt lapiņu lupstāja.
Sviestu un zaļumus ieliek blenderī, pielej drusku stipras olīveļļas - tad gan garšos gan smērēsies labāk.
Pieliek vienu sasmalcinātu daiviņu stipra īstā ķiploka ja grib jaudīgāku (man patīk) un jūras sāli pēc patikšanas.
Pamatīgi sablenderē. Pieliek dilles vēl pussaujiņu smalki sagrieztas - drusciņ sablenderē, lai paliek veselas.
Ielej trauciņos, liek ledusskapī.
Ēd ar ko vien vēlas, piemēram mīkstu bageti, vai klijumaizes grauzdiņiem.
Piedodiet par paviršo pierakstu,
man jāskrien pabeigt gatavot aknu pastēti!
Atstāj, kamēr sviests gandrīz šķidrs.
Sašņikā puspušķīti lakšu, drusku maurloku, dilles cik patīk un kamēr nav rūgts, var pielikt lapiņu lupstāja.
Sviestu un zaļumus ieliek blenderī, pielej drusku stipras olīveļļas - tad gan garšos gan smērēsies labāk.
Pieliek vienu sasmalcinātu daiviņu stipra īstā ķiploka ja grib jaudīgāku (man patīk) un jūras sāli pēc patikšanas.
Pamatīgi sablenderē. Pieliek dilles vēl pussaujiņu smalki sagrieztas - drusciņ sablenderē, lai paliek veselas.
Ielej trauciņos, liek ledusskapī.
Ēd ar ko vien vēlas, piemēram mīkstu bageti, vai klijumaizes grauzdiņiem.
Piedodiet par paviršo pierakstu,
man jāskrien pabeigt gatavot aknu pastēti!