Green porno
May. 25th, 2013 | 02:20 pm
From:: kashadura
Nu man jau nepatīk īsti visa tā ko es ēdu publiskošana, bet
nu pēdējās dienās es esmu izgudrojusi tik daudzas jaunas ģeniālas receptes,
ka taisni vai žēl tās aizlaist nebūtībā,
tātad, vismaz dažas:
blenderī liek
lakšus nelielu pušķīti rupji sagrieztu, aptuveni 4x mazāk diļļu,
vāpiena biezpienu aptuveni tik pat cik lakšus,
grieķu jogurtu, tā lai tas pasākums būtu tāds saldā krējuma biezumā, vai arī kā labāk patīk.
drusku rīvētu sieru tik cik dilles- tipa Ementaler un pieliek kādas trīs četras lielas karotes labas tomātu pastas.
sablenderē, pieliek sāli pēc garšas, aptuveni 1 tk. cukura, citronu mazliet, drusku ne pārāk jaudīgas olīveļļas
sagriež smalki dillītes sauju, uzber, lai ir smuki.
ja patīk, var ieblenderēt vienu lapiņu lupstāja. (man patīk)
un lai faktūraināka tā mērcīte, tad var beigās vēl neblenderētu biezpienu piejaukt.
Un tad to zaļo mērci uz sālātiem svaigiem, gurķiem, tomātiem.
No gaļas noteikti drusku apcepta vistas fileja strēmelītēs labi ģeldētu klāt.
______________________
Un tad svaigo lakšu pesto
sablenderē lakšus pušķīti
pierīvē to pašu ementāleru ka maz neliekas
piestā parupji saspaida labu saujiņu mizotu mandeļu,
piestā līdz pastas konsistencei saspaida saujiņu sezama sēklu,
procesā pieliek olīveļļu, lai vieglāk saspaidīt
visu samaisa,
jūras sāli pieliek, cukuru1tk, citronu sulu un olīveļļu
...nez es kaut ko neaizmirsu?
Nu drausmīgi garšīgi.
Ā. Un ja jūs taisiet spinātu zupu
Nu tādu kur šausmīgi daudz spinātu un daudz parmas siera un tad drusku saldais krējums,
tad tur arī var kombinējot, jeb ķiploku vietā pieblenderēt dažus svaigus lakšus.
Man patika!
nu pēdējās dienās es esmu izgudrojusi tik daudzas jaunas ģeniālas receptes,
ka taisni vai žēl tās aizlaist nebūtībā,
tātad, vismaz dažas:
blenderī liek
lakšus nelielu pušķīti rupji sagrieztu, aptuveni 4x mazāk diļļu,
vāpiena biezpienu aptuveni tik pat cik lakšus,
grieķu jogurtu, tā lai tas pasākums būtu tāds saldā krējuma biezumā, vai arī kā labāk patīk.
drusku rīvētu sieru tik cik dilles- tipa Ementaler un pieliek kādas trīs četras lielas karotes labas tomātu pastas.
sablenderē, pieliek sāli pēc garšas, aptuveni 1 tk. cukura, citronu mazliet, drusku ne pārāk jaudīgas olīveļļas
sagriež smalki dillītes sauju, uzber, lai ir smuki.
ja patīk, var ieblenderēt vienu lapiņu lupstāja. (man patīk)
un lai faktūraināka tā mērcīte, tad var beigās vēl neblenderētu biezpienu piejaukt.
Un tad to zaļo mērci uz sālātiem svaigiem, gurķiem, tomātiem.
No gaļas noteikti drusku apcepta vistas fileja strēmelītēs labi ģeldētu klāt.
______________________
Un tad svaigo lakšu pesto
sablenderē lakšus pušķīti
pierīvē to pašu ementāleru ka maz neliekas
piestā parupji saspaida labu saujiņu mizotu mandeļu,
piestā līdz pastas konsistencei saspaida saujiņu sezama sēklu,
procesā pieliek olīveļļu, lai vieglāk saspaidīt
visu samaisa,
jūras sāli pieliek, cukuru1tk, citronu sulu un olīveļļu
...nez es kaut ko neaizmirsu?
Nu drausmīgi garšīgi.
Ā. Un ja jūs taisiet spinātu zupu
Nu tādu kur šausmīgi daudz spinātu un daudz parmas siera un tad drusku saldais krējums,
tad tur arī var kombinējot, jeb ķiploku vietā pieblenderēt dažus svaigus lakšus.
Man patika!