kashadura

tētiņdiena ar māmiņu

Sep. 9th, 2012 | 11:53 pm
From:: kashadura

Negāju nekur.
Pēc itāļu receptes izgatavoju izsmalcinātu teļa filejas cepeti piena mērcē ar kaperiem
un citronu kūku pēc franču lauku virtuves pavārgrāmatas.
Mamma pa tam uzvārīja kazeņu zapti, iemarinēja gurķus, sagatavoja
izcilus uzglabājamos sezonas dārzeņu salātus un
spēcinošu koncentrētu liellopa gaļas zupiņu.
Šodien tā vairāk sanāca garšot sastāvdaļas visaptverošajā gatavošanas procesā,
bet rīt pirms darba nokāpšu dārzā, dzeršu espresso un ēdīšu citronkūku, kura,
starp citu, smaržo tā, ka taisni vai jāraud.
Pusnakts kalvadoss un kāda cigarete un
es eju gulēt.

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.