snifs


Reply To:

(bez virsraksta) @ 12:23

[info]spike commented on [info]karlowich's post:

nu redz, ja būtu kāda cerība,ka tur nonāks tāds cilvēks būtu labi. Bet tādi tur neiet, jo tur nemaksā ne sūda un tauta uzskata,ka viņi zin kā ir labāk.
Bet manās acīs valdības rīcība ir diezgan adevkvāta no ekanomiskā skatu punkta. Katrā ziņā viņi varēja salaist visu lielākā pakaļā ar lata devalvāciju.
Tas,ka visur atlaiž cilvēkus, tā nav valdības vaina, jo mums nav komandekanomika. Tas,kā valsts plāno savu budžetu valsts iestādēs es īsti nezinu.
Un patiesībā visās bēdās vainot saeimu ir naivi.
PVN grozījumi arī ir diezgan adekvāti. Īsāk sakot tas,ko viņi dara tagad kā reiz ir normāli, tas ,ka sistēma pēc būtības ir nesakārtota neko nemaina.
Un piedodiet atvainjiet,kad gāzīsim saeimu, kas būs tie jaunie kas nāks vietā ? nopietni kas ? Tie paši onkas,kas visu laiku skatījās,kā ņem kukuļus un koda pirkstos,ka neviens viņiem nepiedāvā un tagad tos neņems :D muļķības !
un vēlreiz saku,tad gāžam tautu! jo ja nemaldos saeimu vēl tauta !!! cēlonis ir pašu idiotisms nevis viņu ! līdz ar to ,ja ir vēlme efektīvi mest ķieģeli piedāvāju viņu mest gaisā un ķert ar galvu !
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: