13 Novembris 2008 @ 04:44
 
esmu atkal augšiņā. atkal jau ir rīts un atkal jau man kaut kas būtu jādara, lai es nebūtu savu laiku atkal velīgi izlietojusi.
šonakt sapņi kaut kādi jocīgi bija, visu laiku tramvajā braucu vai arī ar mašīnu un Cēsu ielas bija tukšas kaut kādas un nakts bija briesmoņiem pilna un vajadzēja bīties, bet vispār es sapnī braucu dzert, tā ka viss kārtībā.
vajadzētu iet mazgāt matus, jo vakar pārāk slinkums bij, bet šodien jau nekas nav mainījies. no vienas puses ceru, ka rīt nebūs ballīte skolā, jo nu tad man būtu takā jāiet, jo tā būtu par godu mūsu klasei, kā iesvētītajiem un tā, bet no otras puses es gribu būt mājās un vnk gulēt daudz stundas. varētu gulēt 13,5 h. uhh, tas būtu patīkami.
vēl man liekas, ka Justīnes ciba ir smagi drāzta [jāa, atkal jau šis vārds], bet nu tur viss ir 2008. gada decembris un vēl daži datumi. tgd nevaru saprast, kad esmu izteikusi ģeniālo domu graudu graudus, piemēram kā "Tas jau ir kā vilkt virsū prezi, tikai pretēji", kas biaj vienīgais viņas cibā. un es vēl vis kaut kur esmu takā pieminēta, un tad man ir smaidīgi. pieminiet mani dažādās situācijās [izņemot par vemšanu vai krākšanu vai raudāšanu sabiedriskā vietā]
ai bļe, gandrīz jau 5 un atkal es neko neesmu darījusi. pīs nigga!
 
 
noskaņojums: kaut kā nesaprotami
skan: kaķa ņaudi
 
 
( Post a new comment )
[info]dorks_iz_ceesim on 13. Novembris 2008 - 12:55
Jaa, mana ciba ir smagi draazta un es par to lepojos!
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]karbonaade on 13. Novembris 2008 - 21:00
nedirs bumbiņas :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)