24 Decembris 2008 @ 03:33
 
jūtos traka :D ja negribētos ēst, tad noteikti neietu gulēt. ir taču jautrs vakars un ko man, vientuļai meitenei, citu darīt, ja ne sēdēt netiņā un smieties par visādām muļķībām? nu neko, neko jūs neizdomāsiet ko labāku darīt man. lai gan zinu vienu lietu, bet uz papīra rakstīt man pašulaik negribas nemaz.
un hellyeah, 222 vētules pa vienpadsmit dienām. izklausās foršīīī.
protams, nedrīkst aizmirst vienkārši burvīgās sarunas un vēstuļu kauju ar (*) iekš draugiem un iekš skype. lieki teikt, ka viņa uzvarēja, bet tas notika ar viltību! nelietīgi viņa piesavinājās Malvīnes morālo atbalstu, kamēr es vaiga sviedros rakstīju vēstuli cilvēkam! garu vēstuli, ne tādu, kura no viena smaidiņa sastāv vai teikuma nesakarīga :D varētu dot piemērus, bet nu, šoreiz tas paliks tikai mūsu trīsstūrī, vai ne tā? ;)

kādas tik lietas man negribas rakstīt, tīrās šausmiņas, vai zieniet. mani nakts un pirmsmiega dullumiņi reiz mani nobeigs, bet tā forši nobeigs - nomiršu no smiekliem droši vien vai aizrīšos ar kādu frī kartupeli. vismaz interesanta nāve! nevis tā, ka mani saplosītu traks žirafju bars vai mežonīgu bizbizmārīšu armija. būtu man fīlīngs uzreiz, ka mirstu godam, nevis tik tāpat, likteņa pēc :D

labs ir, jāiet zobi iztīrīt un jāsapņo visādi patīkamineķītribetnepiedauzīgi sapņi. nu šodien jau var! ^_____^
 
 
noskaņojums: still naughty
skan: Finntroll - Eliytres
 
 
( Post a new comment )
[info]zvaigzniit on 24. Decembris 2008 - 11:27
jā, starp mums 3 :D

un velns lai Tevi parauj ar visiem frī :*
(Atbildēt) (Link)