10 Novembris 2008 @ 19:40
eat shit and die  
balls of steeeeel! youtube spārda \m/
šodien biju pie zobārsta, kā jau iepriekš minēju. rezultāts - viena plombe 6. zobā kreisajā pusē (pēc mēneša būs vēl1 turpat, tik otrā pusē), un vēl sajūta, ka mani kāds būtu dažas reizes mutē drāzis. izklausās pretīgi, ne? :D vispār, vienu brīdi, kad man tur urbās un darījās, iedomājos, kā būtu, ja es tieši tajā brīdī pamostos no anestēzijas [varētu būt labs vārds meitai, ja es kaut ko nejaucu pašā vārdā] nu ja es pamostos, un man vēl būtu miglaina redze kā kurmim, tad man liktos, ka mani ir nolaupījuši citplanētieši, ka viņi man tagad sūc smadzenes pa muti ārā un visādus eksperimentus veic ar maniem dns un tāa. vēljoprojām kaut kāda jocīgā sajūta mutē, bet nu vismaz vairs nav tas pretīgais nejūtīgums, ka liekas, ka ja tev kāds ietu pretī pa ielu un iemauktu pa seju, tad tu neko nejustu un varbūt pat pasmaidītu, ja varētu.
ārā skaists mēness un drži viņš būs pavisam apaļš, tik žēl ka vējš baigi un logs sitās.
man baigi nāk miedziņš un kompis vairs neslēdzās ārā! besī. tieši tad, kad es jau visas programmas aizvērusi esmu un pat mūziku neklausos.
un es nesaprotu, kas tgd par huju ar Parex un tas mani varbūt arī uztrauc, jo man uz kartes ir pēdējie 10ls un es negribu viņus pazaudēt, bļe!
rīt uz Rīgu ^___^ man vajag tikai lāpu vai sveces un normālas šķiltavas. normālas šķiltavas ir tādas šķiltavas, kuras deg, kad viņām jādeg un nepadedzina pirkstus un nenodziest nebrīdī. laikam viss. miegs takā nāk.

kaķīti sabučoju dikti un teicu daudz labus vārdus un mīļoju arī. buži-bužz
 
 
noskaņojums: miegs vienā acī
skan: tv
 
 
( Post a new comment )
[info]dung_beetle on 12. Novembris 2008 - 18:40
tie tavi rupjumi ir dīvaini, jo tev ir jauka balss un man patīk tāpēc
tā kā mutē drāzta Pata
jā, izklausās varbūt nepievilcīgi, bet kaut kā normāli liekas
(Atbildēt) (Link)