09 Septembris 2009 @ 18:59
šodien ir 999 vai 666!!  
man 37,1 un galva sāp, bet tā visādi es jūtos labi. šodien pirms sporta biju tik aktīva, ka skolotāja lika man vadīt stundu, ko es ar prieku izdarīju. iesildīšanaš vingrojumi un tā, stundas beigās rotaļa. es izvēlējso saldētājus, tikai ar noteikumiem pa savam. tātad:
ir viens skrienošs ledusskapis un jūs visi esat dārzeņi, kurus tas grib sasaldēt, jo pēc tā domām dārzeņiem ir jābūt sasaldētiem un mūžam svaigiem. ja ledusskapim izdodas kādu sasaldēt, tad dārzeņi to vis tā neatstās un steigs saviem biedriem palīgā, jo pēc viņu domām, dārzeņiem ir jābūt brīviem un nesasaldētiem, tāpēc tie arī aug dārzos, nevis ledusskapjos, vai ne tā ?nu visas meičas skriadījau n es arī, bet ik pa laiciņam atgādināju: man vēl 2 minūtētes un tad vēl viena un mums jāiet ģērbties, man vajag uz autobusu, jo kaķītim nav ko ēst! un jāa ^_^ pierakstījos pie frizieres, viņa pateica, ka es šodien labi izskatos un tad man priecīgi. nopirku maizi, krējumu un banānu, nosēdos pie Vidzīša uz soliņa un turpināju lasīt Faustu, kas bij jāizlasa pa vasaru, bet skolotāja bija piemirsusi skolas beigās pateikt, kas vispār jālasa :D tad pazvanīaj (*) un pusstundu norunājām, aizbraucu mājiņās, paēdu, ielīdu zem segas un jā, tad secināju, ka temperatūra pretīgos ciparos ir. bet pa dienu asinsspiediens bij 120/60, kas laikam ir ideāls, ja? nu jā, esmu foršiņa :D vēl ar visu aizsmakušo kaklu no rīta pakaucu korī un pēc 4. stundas aizgāju uz 208., kur bija skoals avīzes veidotāju tas tur, kur es neredzēju JUSTĪNI, kurai vajadzēja tur būt, ja, atbildi, seksīgā, kpc tu tur nebiji?
bet nu ko, 6dien uz Baltajām naktīm un murr, ceru, ka nelīs, jo izklausas baigi labi. īpaši tā lielā, pūkām pilnā gulta (mm)
 
 
noskaņojums: temperatūrīgišķaudulīgs
skan: tv un mani pavisam "klusie" šķaudieniņi
 
 
( Post a new comment )
[info]dorks_iz_ceesim on 9. Septembris 2009 - 19:42
paga, tur nav no jauna jāpiesakās katru gadu? jo šogad es negribu :D
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]karbonaade on 9. Septembris 2009 - 21:33
nu ir jāpiesakās. (es to nepateicu tgd :D )
davaj, nemīz, piesakies, tur trūkst rakstu. jau TAGAD! (kamēr vēl nekas nav)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]dorks_iz_ceesim on 10. Septembris 2009 - 16:56
Bet man moš negribās? Jo nu.. jā
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)