20 February 2007 @ 09:20 am
 
mazais Kokodrillo, šorīt apvēlās uz mutes...tik nesaprata, ko tālāk iesākt:)
Tags:
 
 
( Post a new comment )
Dying Bride: boy[info]heartstripper on February 20th, 2007 - 02:36 pm
Malacis! :))
Mums vakar atkal sanāca otrādāk - no vēderiņa uz muguru un 'bums! 'galva pret grīdu :)
Un vēl dikti iepaticis, kad guļ uz muguras, ieķerties manos pirkstos un celties augšup, it kā sēdus! Tā trennē vēderpresi, ka būs stiprāka kā man :)
(Reply) (Thread) (Link)
karaLiene[info]karaliene on February 20th, 2007 - 03:09 pm
es atkal Madžikam visādas viltības izdomāju, lai dabūtu viņu uz vēdera; lieku uz savām kājām, šūpinu...un pašai vēderprese tā kačājās! un tad vēl uz pakaviņa zviln...tiklīdz uz līdzenas vietas uz vēdera, tā momentā ir riņķi

un vēl mums tētis kreņķē...ar šito velšanos iemācījies kājas celt gaisā raut pie sevis...un vannā dara to pašu, aizmirsis, kā jāpeld!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Dying Bride[info]heartstripper on February 20th, 2007 - 03:38 pm
No muguriņas arī veļas uz sāniem?
Man vairāk izskatās, ka no punča bebis nevis veļas, bet apkrīt, jo zaudē līdzsvaru. Tikko 2x pēc kārtas šitā apkrita un pašam lielas acis - kas notiek :D
Kr.tagad iekavējusies fizioterapija, cerams, ka tas nekavēs attīstību.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
karaLiene[info]karaliene on February 20th, 2007 - 03:50 pm
no muguriņas uz sāniem kamēr beigās ir uz mutes...tik nesaprot, kur rokas jāliek:D a no punča lēnām stutējas uz vienas rokas, kamēr ir riņķī...nu gan jau, ka tas nav apzināti, bet biežāk gadīsies, ātrāk noķers fišku:))))

a Tu mājās nemēģini ar viņu vingrot pēc fizioterapiju parauga? vai pēc tā paša hendlinga? un nerādās, ka viņš tev ko briesmīgi iekavēs;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Dying Bride[info]heartstripper on February 20th, 2007 - 04:29 pm
Es jau nezinu, kas tagad ar viņu tieši jādara, kādi vingrojumi.. :/ Līdz šim zināju, tagad jau vairs ne. Tā velšanās uz sānu tāda gausa, gausa, kāpēc velties, jav ar nevelties :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
karaLiene[info]karaliene on February 20th, 2007 - 04:42 pm
nu....mēs vēl aizvien nesam atmetuši tos vingrojumus, ko mums dzemdību nodaļā ierādīja! un tie jau patīk vislabāk, tad tik ir smiešanās:D vispār patīk viss, kas atkārtojas:)

a zin', kā mums ar to velšanos? tiklīdz pliks dibens, tā iet uz visām pusēm; kā apģērbts, tā tikai vēderu met gaisā un kašķojas.....
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Dying Bride[info]heartstripper on February 20th, 2007 - 04:44 pm
Mēģināšu sarunāt savu fizioterapeiti vismaz 1x lai uz mājām atnāk. Šitādā aukstā laikā baigi negribas mazo vazāt pa āru, ģērbt nost un atkal aptkaļ, atkal ārā, aukstā mašīnā..
(Reply) (Parent) (Link)