09 October 2006 @ 11:13 am
 
iedomājot, ka šogad es tā pa īstam nektarīnus ēdusi neesmu, jo, gluži vienkārši, visur viņus pārdod koši zaļus, dusma sāk ņemt....nu tas ir kaut kas nejauks! mēģinu to kompensēt ar arbūziem, tik daudz, cik šogad vēl laikam nebūšu apēdusi; bet tie vismaz ir dabūnami un garšīgi! vienīgā problēma ir pielauzt vīru atgādāt līdz mājām, jo divus arbūzus panest man šobrīd ir problemātiski.
sestdien Rimi ieraudzīju lielus mandarīnus...un kā traka metos virsū; pārliecināju apārtējos, ka man vajag, jo drīz, pavisam drīz man no tādiem gardumiem vajadzēs atteikties, lai neeksperimentētu ar savu bērnu. a Ziemassvētki ta tuvojas, jāsaēdās vismaz tagad! un bija labi, tiešām saldi un sulīgi:)

vēl sapņoju par gailenēm....kādu gaileņu omletīti vai mērcīti...pārvarēt tik slinkumu un aizcilpot līdz tirgum, apskatīt, vai vēl var dabūt...

eh, apetīte rodas ēdot:)
 
 
( Post a new comment )
karaLiene[info]karaliene on October 9th, 2006 - 02:15 pm
jau gadiem par to mācos, ar to strādāju un tagad reāli gatavojos! nu nav nekā labāka par mātes pienu, kaut tas nav ar aci uzreiz redzams. es vēl nebaroju, un Tev svēti nesolu, ka mocīšos; bet šobrīd es esmu uz tās pozitīvās nots, skaņojos uz pozitīvu iznākumu un to, ka mums viss izdosies; man ir pārāk daudz tādu piemēru apkārt....
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Jugita[info]angel_girl on October 9th, 2006 - 02:40 pm
Nav nekā svarīgāka par pirmpienu - piens.. nu - var būt, var arī nebūt, jo tie aizvietotāji tiešām ir izstrādāti ļoti ļoti labi. Barošana - tas kā nu katram.
Es tikai gribēju brīdināt, ka var arī būt citādāk! Un šitie teksti "nav nekā labāka par mātes pienu", brīdī, kad tev tāda nav var novest līdz nervu sabrukumam. Tāpēc kaut kur zemapziņā labāk sāc iestāstīt, ka arī aizvietotājiem nav ne vainas, jo galvenais taču ir, ka bērns paēdis, bet tu noteikti barosi pati, jo tev tas izdosies. Nenonocini māklsīgo barošanu, lai nav tā, ka pati sev ko pārmet vēlāk, ja kas noiet greizi (pēc savas pieredzes).
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
karaLiene[info]karaliene on October 9th, 2006 - 02:44 pm
es zinu:) zinu arī, ka mēdz būt indikācijas, kad māte pati nemaz nedrīkst barot bērnu ar pienu (iemesli gan nav palikuši prātā), ļoti retos gadījumos; un tāpēc arī teikt, ka mākslīgie maisījumi ir pilnīgs sū.... nav nekāda pamata!
es tiešām skaņojos uz labo; un kad sāk stāstīt par problēmām...nu būs viņas, tad arī cīnīšos. man jau pietiek ar vīru, kas ik pa laikam mēdz iestarpināt, ka tā nebūs tikai pasaka..:)
(Reply) (Parent) (Link)