December 6th, 2017 (08:29 pm)

varbūt es vienkārši negribu mācīties skolā, dzīvot šādos apstākļos? jā, esmu samērā labā emocionālajā stāvoklī, ko es TIK ilgi centos sasniegt, likās, ka tad nu beidzot varēšu izpausties un normāli darīt skolas darbus. ir palikušas 5 dienas līdz skatei un man pat nav stresa, jo es neko neesmu iesākusi.
es vēl pusaudžu gados domāju, ka būšu ļoti gudra, izmācīšos šo bakalauru un tad vēl psiholoģiju vai filozofiju studēšu. bet es vienkārši gribēju "būt" gudra, ne jau man nopietni 16 gados interesēja Kants. man žēl, ka visus tik ilgi mānīju, jo īpaši sevi.

Comments

Posted by: Laba doma ([info]laba_doma)
Posted at: December 6th, 2017, 09:43 pm

Man šķiet, Tu joprojām gribi būt gudra, un, pieļauju, arī par Kantu, ja vien Tev kāds šīs zināšanas ieliktu galvā, kamēr Tu guli. Un kā nu ne - es arī no šādas iespējas neatteiktos, he he.

Posted by: kapnutelpa ([info]kapnutelpa)
Posted at: December 6th, 2017, 11:50 pm

o, es gribu būt gudra, bet lai Dievs stāv man klāt tajā rītā, kad pamostos ar pēkšņām metafizikas konceptu atklāsmēm!

Posted by: puscilvēks pusnecilvēks ([info]neetiski)
Posted at: December 7th, 2017, 01:31 pm

Pievienojos.
(Es atkal vienkārši nevaru nedēļu izkāpt no gultas, un nevaru saprast vai tas ir labāk vai sliktāk par to nenormālo trauksmi, kas pārņem tajās pēdējās dienās. Laikam, sāku saprast, ka tas ir īsts depris, nevis slinkums)

Posted by: kapnutelpa ([info]kapnutelpa)
Posted at: December 7th, 2017, 10:42 pm

man gluži otrādi, slinkums ir tā īstā diagnoze. šajā semestrī laikam tiešām nebūs. dropošana ārā no skolas arī reizi jāpieredz, tā es sevi mierinu.

4 Read Comments reply