Trash panda

September 28th, 2012

doesn't listen

“Give a man a fire and he's warm for a day, but set fire to him and he's warm for the rest of his life.”
- Terry Pratchett

Navigation

September 28th, 2012

Add to Memories Tell A Friend
par vakardienu: apsargs nepilngadiigajiem uz abaam rokaam uzziimee lielus krustus. un taadu tur bija daudz. mees jutaamies sameeraa veci. man blakus staaveeja meitene ar krustiem uz rokaam un mammu blakus. vinja zinaaja vaardus tikai piedziedaajumiem. ha! es dazhas dziesmas varu sing along visaa pilniibaa. briinums, ka man shodien ir balss. jaunietis njeemaas uz skatuves kaa traks. vispaar bija baigi interesanti un labi. neparedzeetas muzikaalaas pauzes pa vidu dziesmaam, bezruupiiga leekaashana pa tumbaam. nu viss kaa pienaakas. un tautas masiivs singalongs arii notikaas. prieks klausiities.
vieniigais, ka pirmais iesildiitaajs bija ljoti jociiga meitene, kurai kaads bija iestaastiijis, ka vinja maak dziedaat un speeleet klavieres. pie tam, dariit to vienlaiciigi. vinjas bakvokaalists dziedaaja krietni labaak. un vispaar man gandriiz vai apsaapeejaas galva, bet labi, ka es in advance biju ierijusi spaanju paracetamolu. otros iesildiitaajus es shodien meegjinaashu saguugleet. likaas taada dziivesprieciiga un multitasking 3 cilveeku grupa. kuri, atshkjiriibaa no pirmaas meitenes, maaceeja dziedaat.
(ja kaads ir tik taalu izlasiijis, varbuut shis kaads var man izliidzeet un feisbukos pamekleet, kas vakar iesildiija King Charles ieksh Koko? es darbaa feisbukos neeju (jo visi var redzeet manu ekraanu).)
Powered by Sviesta Ciba