Kaija laimiiga [userpic]

20. Janvāris 2007 (10:00)


kaut kas man ar tiem laikiem sajucis - celjos ap 11 un jau ap 11 esmu tik samiegojusies ka jaiet gulet, tas laikam parejoshi, kad saksies skola, viss nostasies savas vietas.

vakar kartoju mantas un uzgaju vienu informativu lapinju kas man neiziet no galvas - tur bija par iespejamo kulturshoku. tjipa pirmais solis juties ka eiforijaa viss baigi patik sapnis beidzot piepildiijies utt. - taa es jutos sobrid, tapec pieversu uzmanibu iespejamaam izpausmeem nakamajaa solii - kjipa juuties nospiests tev riebjas amerikanju kultuura cilveeki skjiet nedraudziigi un juuties vientulsh utt. tad nu drusku sabijos, bet no otras puses, jaa kipraa man ar taa bija bet es biju apjukusi, domaju ka ja kas tads te uzradiisies tad ar to tiksu galaa daudz labaak. ta jau maniis.

katraa zinjaa ljoti smiekliigi ir tas ka man prasa ID, nu vecumu apliecinosu dokumentu, gan veikalos, gan sodien nedabuju dzerienu ar alkohola devu tadelj, ka laikam izskatos zem 21, kas laikam jauztver ka kompliments tachu visai sokejoshi :)))

tatad runajot par eshanu - sodien bija "one of those days when mom doesnt want to cook" tapec gajam uz krogu eest. kad vinji atnesa porcijas es sapratu par ko ir runa, kad tiek mineets par eedeliigiem un resniem amerikaanjiem. porcijas vinjiem ir anormaalas, par spiti tam ka panjemu tikai garnelju salatus ar spinaatiem, es nevareju apest ne tresdalju (biju gan 3 h atpakal ieedusi bet enivei..) so eed vinji liiiielas porcijas, trakums. nu nekas, nejmot vera ka aaraa mes edam loti reti tas mani nenoresninaas.
vairaak mani strauc tas ka atmetot smekjeshanu esmu pasakusi eest sokolaadi, tas nav labi. riigaa es sokolaadi vispar needu saldumus nemiljoju ne drusicnjAs, bet tagad kaut kaa... nu gan jau gan jau.

vecaakaa no meitaam Ethel (23) solijas mani njemt uz sanfrancisko uz paris tusinjiem, nevaru vien sagaidiit, esot labi didzeji un vispar viss shtokos, piektdien paredzets, tad vel dosimies kaut kur nezin kur bet arpus Milpitas uz kadu no pilseetam iepirkties. man jau iepirkshanaas process ir beidzies ar 3 pariem kurpju (hmm...) nu vismaz uz kadu laiku, bet lidzi aizshaushu lai pastiitos apkaartni.
tad zvaniija Elen, teica, ka gribot lai es uz 3 dienaam aizshauju pie vinjas uz Losangeles. nezinu vai tas notiks tagad vai veelaak, pec paris meneshiem, bet dosos apstiities hollywood and all that shiny staff.
un pirmdien dodos taisit testu lai nocekotu atbilstiibu liimenim, un sapoteet tuberkolozes potes un nopirkt aprdroshinas. uz visu gadu un vel parunaat par on-campus job. bez extra ienaakumiem neiztikt, jo te ir TAADAS kurpes... un maicinjas :))) ehhh, cik viegli nolaisties liidz merkantiiliem sapniishiem.