08 Jūnijs 2009 @ 15:49
pumpas  
divi varianti: 1) vai nu šī bezkaunīgā alerģija ir no tā negantā tomāta, ko ēdu vakar 2) vai arī, kas būtu lielākā nekaunība un absolūts pierādījums, ka dieva nav, tā ir no piecām mīļotās zaļās-ingvertējas krūzēm, ko vakar izdzēru. tā kā šorīt kasīdamās un nedomādama izdzēru gan brīnišķīgo ingvertēju, gan arī notiesāju dienišķo tomātu, tad ir neiespējami noteikt, kas ir vaininieks, toties ir parādījušās jaunas, košas pumpas. un pašlaik man atkal gribas gan tomātu, gan ingvertēju. jāiet berzēties gar stenderi. (bet varbūt tās pumpas ir parastākā alerģija pret to, ka Ogrē otrajā vietā ir "Visu Latvijai"?)
 
 
( Post a new comment )
montgomerijs: !!![info]montgomerijs on 8. Jūnijs 2009 - 16:24
Bet Tu nezini, kā organisms noreaģētu, ja zaļās ingvertējas vietā būtu Šlesera enerģijas dzēriens... o_O
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
frau Strumpf[info]juuuda on 8. Jūnijs 2009 - 16:38
esi pagaršojis? :D nezini, kur var iegādāties šlesera dvd?
atzīsties, tu balsoji par ušakovu vai šleseru?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
montgomerijs: !!![info]montgomerijs on 8. Jūnijs 2009 - 17:41
Jāatbild ar trīs "nē".

1. Nezinu, kā tas dzēriens garšo, bet zilrādī izskatījās tik smieklīgi, ka partijas pasākumā visi tik šausmīgi sterilie tā viesi nīka pie minerāļa glāzēm un šitajām Šloserskārdenēm.

2. Neprotu pateikt, kur to DVD var iegādāties, bet, ja tas ir aktuāli, varu par to painteresēties.

3. Nebalsoju ni par Ušakovu, ni Šleseru. Vadījos pēc izslēgšanas metodes, izvēloties nosacīti "mazāko ļaunumu" un vēl jo nosacītāk - mazāko antipātiju. Tā mana balse aiztecēja par "Kas Šalkās Trīs", rūpīgi izšvīkājot visādus tur uzvārdus.

***
Bet uz EP es nosūtīju IG. Tā teikt, lai jau LV no viņa mazliet atpūšas un viņam pašam neiespējamā misija pildās. Gan jau, ka viņš arī būs tas 1, kurš no tās listes tiks uz Briseli.

Kauč kā tā.:)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
frau Strumpf: MSP pīrāgi 2[info]juuuda on 8. Jūnijs 2009 - 19:23
tu runā mīklās, biedri! BET - par IG sapratu (redz kā bungošanas reklāma labi iedarbojas uz prātiem), bet "Kas Šalkās Trīs" iebraucu tikai, lūdzot palīgā gūgli :D
šlesera dzēriens laikam nav pārdošanā?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
montgomerijs: Govīc[info]montgomerijs on 9. Jūnijs 2009 - 00:02
Mīklas? Ku i mīklas?
Bet, pabeidzot par dzērienu - puslīdz droši, ka tās pēdējās skārdenes, kuru saturs vēl nebija ieskābis, tika izlietotas naktī uz svētdienu! :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)