Soli pa solim
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Bwoah
Šonakt sāku un līdz 10iem rītā noskatījos seriāla "Big little lies" 1. sezonu. Ļoti kvalitatīvs, ļoti aizraujošs seriāls. Bet vienlaikus diezgan pasmags.
 
 
Komentāri
[User Picture]
Es arī vakar sāku skatīties jaunu seriālu :D New Amsterdam
 
[User Picture]
Iegooglēju, kas tas ir par seriālu, un sasmējos par vienu komentāru:
A medical drama without everyone sleeping with each other! Thank you! :D:D:D

Vai apstāklis, ka seriāls ir par to dzīves jomu (medicīna), kurā Tu pati strādā, rada Tev lielāku interesi un vilinājumu to skatīties, vai arī, piemēram, ir lietas, kas mēdz traucēt, jo attēlotais galīgi neatbilst tam, kā lietas notiek realitātē?

Tu mēdz pirms skatīšanās ievākt informāciju, vai arī "meties iekšā, nezinot, ko sagaidīsi"?
Es nezinu, kā to izskaidrot, bet man seriālus izvēlēties un sākt skatīties ir daudz vieglāk kā filmas. Kaut arī seriāls ir daudz lielāks laika ieguldījums par filmu. Parasti pirms seriālu skatīšanās es esmu kaut ko par to dzirdējis/lasījis, pirms sākt skatīties es apskatos imdb vērtējumu, noskatos treileri, un process aiziet. Savukārt filmu izvēle man mēdz izvērsties par bezmaz vai nogurdinošu procesu, kurā es minūtēm ilgi braucu cauri netflixa sarakstiem, mēģinot atrast to īsto. Vai arī skatos vērtējumus un lasu recenzijas, lai nonāktu pie slēdzienu, vai ir vērts attiecīgo filmu skatīties. Vēl dīvaini ir tas, ka man lielāka vēlme ir skatīties filmas, kuras es esmu jau redzējis, nevis noskatīties jaunu filmu.

Kad iepriekšējās nedēļās skatījos Expanse, izaicinājums bija izvairīties no spoileriem. Kas nozīmēja arī izvairīšanos no imdb atvēršanas. Es izvairījos no imdb atvēršanas, jo negribēju redzēt, cik sērijās katrs aktieris ir piedalījies. Iepriekš vairākkārt es esmu sev nedaudz pabojājis skatīšanās procesu, priekšlaicīgi uzzinot, ka kāds aktieris ir filmējies mazāk epizodēs - attiecīgi kaut kas notiks ar šī aktiera attēloto tēlu.
Man izdevās izvairīties no spoileriem :)
 
[User Picture]
:D bet tā nav tiesa! Jau pirmajā sērijā pirmajā pusē bija info, ka divi dakteri ir gulējuši un šobrīd 7e atkal kkas briest :D
man patīk tādi medicīnas-attiecību seriali (kā dr.House vai Grey's anatomy, kkur redzēju info, ka šis ir līdzīgs, un sāku skatīties, nekadu papikdus info nevācot un imdb neskatoties. Es patiešm nezinu kā ir ar medicīnu lielāa iestādēs un itsevišķi asv, līdz šim esmu sevi pieķerusi domajam, kā ārsri var kko saklausīt klausoties ar stetoskopu un vienlaikus paši runāt vai pacienti tad runā un kā visiem vienmēr ir laiks kkādām blakusdarbībām. Noteikti ir daudz kļūdu un neprecizāšu, bet vairāk neiedziļinos un tad man netraucē.
Un jā! Izvelēties filmas ir 100× grūtāk, tadēļ sen nekas nav redzēts (vienu pat iesaku un neaizrāva un beidzu skatīties, kaut bija labas atsauksmes.
 
Powered by Sviesta Ciba