30 Oktobris 2013 @ 20:12
Kuratori  
Nav tā, ka mani tas ļoti nodarbinātu, bet šo Tīrons pasaka ļoti pricīzi: "Meistarības ziņā, iedvesmas ziņā, kaut kāda noslēpuma ziņā, es nevaru neko, ko var tas mākslinieks. Un tagad skatāmies, kas notiek! Atnāk kaut kādi mākslas kuratori, kas, manuprāt, kā mākslas skaidrotāji vispār nav vajadzīgi, kā menedžments – jā, bet ne kā skaidrotāji. Viņi atnāk un stāsta man to mākslas darbu, kontekstu, bez kura es neko nevaru saprast. Es tagad to izlasu, pirmkārt, šausmīgi garlaicīgi, otrkārt, tas ir uzrakstīts katastrofāli sliktā valodā, tas ir ārkārtīgi slikti rediģēts. Kuratori ir gudri, viņiem redaktorus nevajag."
http://satori.lv/raksts/6383/Muzejs_musu_apzina
 
 
( Post a new comment )
helvetica[info]helvetica on 30. Oktobris 2013 - 22:26
Nedaudz offtopiks, bet man nereali krit uz nerviem, ka visu laiku tiek runats viens un tas pats. Jau cik gadus (desmitus). Ta teikt, gudri dirst nav malku cirst, butu uzlejusi to muzeju (miligi ari, ka muzeja konteksts aizpeld uz kuratora temu, kas nav mazsvariga, protams, bet visnotal tikai "viena no" temam), un tad jau talak varetu svert un merit, kas un ka. Tagad tikai tada random dirsana, kas notiek kops briza, kad doma par muzeju radas (neaizmirsisim demakovas izloloto kim pilotu u.tml

Un pedeja laika tirons aktivizejies, visos caurumos par tapinu bazas.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Avtonoms[info]junona on 31. Oktobris 2013 - 00:45
Nu šis tiešām ir oftopiks ar tvaika nolaišanas pazīmēm. Nezinu, manā mājā Tīrons iekšā nelaužas. Kas attiecas uz viņa dalību diskusijā, tad pieņemu, ka pats viņš uz turieni nerāvās, bet tika aicināts. Par to, kur viņš vēl "bāžas" es gan nemāku teikt. Ok., šobrīd aktīvi tiek reklamēts RL jubilejas pasākums. Bet tas drīz pāries.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)