30 Maijs 2013 @ 12:25
Likumi  
No šodienas smēķēt bērna klātbūtnē ir aizliegts ar likumu (Te gan jāņem vērā dažādas problēmas, piemēram, likumā figurē atsauce uz tabakas dūmiem. Tā ka iespējams, ja pīpē kaut ko citu, tad viss ir ok. Likumā gan tiek minēti "kaitīgi faktori", bet izplūdes gāzes arī ir kaitīgas, utt) Jāpadomā, ko vēl varētu aizliegt ar likumu. Kādas versijas?
 
 
( Post a new comment )
[info]kirkegors on 30. Maijs 2013 - 19:07
Taisnība, bet, kā jau rakstīju, kaut kādi rezultāti no tā nāks lēni, tikmēr nabaga mazie bērniņi turpinās ciest. Var jau būt gan kampaņas, gan likums.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Avtonoms[info]junona on 30. Maijs 2013 - 23:10
Mani drīzāk satrauc tas, ka turpinās ciest arī ar visu likumu. Par pašu likumu mani daudz vairāk kaitina tas, ka kārtējo reizi kāds liekulīgi pauž rūpes par bērniem - lūk, visi kā viens Saeimā nobalsoja, jo kurš gan uzdrošināsies pateikt, ka pīpēt bērnu klātbūtnē ir ok. Bet tas ir politiskais kapitāls pa lēto, jo nobalsot neko nemaksā. Nospied pogu, un esi labais deputāts. Tikai bērniem no tā dūmu mazāk nebūs. Lai šajā lietā kaut ko izdarītu, ir kaut kas jādara, jādomā par noteiktiem veidiem kā to panākt, jātērē piķis, jāorganizē, utt., īsumā, jāiespringst. Bet šīs iespringšanas rezultātus uzreiz nevar redzēt, proti, palielīties būs grūti. Bet tagad viss ok, ij labs darbs izdarīts , ij elektorāts lietas kursā.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)