jubilacija - par to pašu, lai arī secinājuma jautājums jau izskanējis

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

December 16th, 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:50 am - par to pašu, lai arī secinājuma jautājums jau izskanējis

(131 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]shelly
Date:December 16th, 2005 - 08:24 pm
(Link)
Došu nopietnu padomu - nelieto vārdus, ja nezini to nozīmi. Prostitūcija ir sevis pārdošana. Un tā var notikt gan monogāmijā, gan ne-monogāmijā, līdz ar to tavs beidzamais teikums ir bezjēdzīgs tukšu vārdu savirknējums.
Un it sevišķi nesaprotu, kā kaut ko tādu var pateikt sieviete. Tas ir tas pats, kas satigāt apkārt ar uzrakstu "esmu mauka, jo esmu sieviete, un tu tāda arī esi". Pretīgi un pazemojoši.
Es saprotu, ka tu gribēji aizstāvēt gejus, bet es nesaprotu, kāpēc tu uzskati, ka labākais, kā to izdarīt, tas ir aizskarot, apmeklojot un pazemojot kādu citu.
[User Picture]
From:[info]jubilacija
Date:December 16th, 2005 - 11:07 pm
(Link)
Izskaidroju pēdējo teikumu - apšaubu, vai laikmetā, kurā vēl nebija zināma sievietes miesas pārdošana (piemēram, akmens laikmetā), sabiedrība balstījās uz heteroseksuālas monogāmas laulības pamata - i nekā aizskaroša te nebija;)
Kurā brīdī apmeloju vai pazemoju kādu - i nesaucu es te nevienu ne par mauku, ne par pervertu...;)) Un nemudināju nevienu uz kādām pretdabīgām vai likumā aizliegtām darbībām;)))
Pat homoseksualitāti neslavināju. Tik vien kā izteicu savas šaubas par vispārpieņemto vērtību un normu aksiomātiskumu un neapšaubāmību;)))
Bet jūs sastresojāt:))
Piedod, nebija manos nolūkos kādu aizskart!
p.s. Un, ja netīk, var taču nelasīt, piemēram, netīkamus uzrakstus uz sienām Tu taču arī nelasi:)))

> Go to Top
Sviesta Ciba