when the time swirls - un...

Nov. 9th, 2009

09:37 pm - un...

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Tomēr niez tie pirksti uzrakstīt par to 5dienu un sniegiem aiz loga un K.V. dzeltenā džemperī, kurā bija caurums; un Velflinu, kurš ceļoja pie viena un otra, kādu laiku arī manā klēpī pabija; un mākslas darbiem, kuros bija karbonādes ar majonēzes rūtiņām un tantuki ar sarkaniem vaigiem, virtuves garaiņiem un trauklupatu smaržu; un tualetēm uz robežas, kurās nekad nav tualetes papīrs; un traumatiskiem stāstiem iz bērnības par piečurātām biksēm un miskastēm; un auksto karu, kur dziesma par māju, kurā labi vienmēr un kur viss pieder "mums"; un kafe, kurā tik mājīgi, ka negribas atgriezties Rīgā; un pa Edmundu Jansonu, kurš šķita vislabākais; un par kleitu logā, kas bija no sapņa; un nezināma materiāla skulptūrām dievnama nišās, kuras lētas un robustas; un par klasicismu, kas man tīk un ko tur darīt; un par meitenēm, kas nokavē un nevar atrast ceļu ...
un par daudz ko citu, ko vairs neatcerēšos un kas netika uzrakstīts!

(2 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]kants
Date:November 9th, 2009 - 10:23 pm
(Link)
vakarnakt skatījāmies un par tevi iedomājos, very recomended: maiden heist. http://www.youtube.com/watch?v=8nThiiJuAAA tāds aizkustinošs trilleris par veciem vīriem un mākslu.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]josie
Date:November 9th, 2009 - 10:30 pm
(Link)
Ooo, Frīmens un Valkens - divi man diezgan mīļi aktieri un vēl par mākslu un zagšanu..nu jāskata! paldies par rekomendu ;)
(Reply to this) (Parent)