entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
jollka -
jollka
[info]jollka
Add to Memories
Tell A Friend
Njā, šajā sakarā man ir ko piebilst.
Es, protams, neatbalstu, ka šitā raksta un piemin tikai komisko, un tad vēl sagriež krāsas pavisam košas, tā ka citiem melns vien gar acīm. Bet nu man šķiet, ka jābūt dikti negatīvi noskaņotam, kā arī ar intelekta sadaļu "saprotu un smejos par melno humoru" apdalītam cilvēkam, lai šādi to uztvertu.
Uzjautrinoša atklāsme, ka ir cilvēki, kuri uzskata, ka īsts restorāns ir jebkura vieta, uz kuras rakstīts restorāns. Un Itālijā tak katra štrunta ieskrietuve ir "ristorante". Blondīnes droši vien elš vien no sajūsmas un pa restorāniem idzīvojas 10 gadus uz priekšu :D

Bet vispār, tiešām Šulcs. Pēteri vismaz nevajadzēja aiztikt. Stulbi tev tie jociņi.
Comments
From: [info]kinskis Date: September 28th, 2008 - 12:50 pm (Link)
sorī, nejauši uzgāju šo ierakstu. ar bažām, ka patiešām būšu kaut ko smalku palaidis garām, izlasīju minēto garadarbu vēlreiz. īpaši uzvedināts meklēju, bet daudzinātā melnā humora neatradu, ja nu vienīgi par tādu netiek uzskatīta valdošā noskaņa "es naba, pārējie visi makaroņņiki".
tā arī totāla neorientēšanās faktos, kas spraužas kā īlens no katra apgalvojuma, nodod, ka "antiteksts" tomēr tapis bez kāda agrāka teksta eksistences.

turklāt, īsti nesapratu, kāda velna pēc tad šurp vispār bija jābrauc, ja jau viss tik sūdīgi. naudu nav kur bāzt vai? tepat blakus taču ir arī albānija, kosova, rumānija - daudz progresīvākas vietas tādiem laikmetīgiem nonkonformistiem.
jollka From: [info]jollka Date: September 29th, 2008 - 10:49 am (Link)
Klau, nu lasi taču Danielu Stīlu, ja esi tik jūtīgs!
Ja nepatīk, kā kāds izsakās par tavām iemīļotajām vietiņām (pie tam, es tur biju kopā ar autoru, cik atceros, mums tur ļoti patika), tas vēl nenozīmē, ka kaut kādi fakti sameloti.
Un es arī tagad saku, ka itāļi ir vēl skaļāki un haotiskāki par krieviem. Nu un? Tas tavā galviņā noskanēs kā "viņa mani nosauca par cūku"? Iesi kārties? Lai skaitītos, ka esmu visu pareizi sapratusi Itālijā un man patiesi tur patīk (kas tā arī joprojām ir pēc vairākkārtējiem apmeklējumiem), tad tikai jāslavē?
Tu zini, es visu laiku Romā ņirgājos, ka žēl, ka romieši tur vairs nedzīvo, ka tie briesmīgie barbari ievākušies. Zini? Tas ir joks. Man patīk tādi jociņi. Tu tagad histēriski raudādams vārties pa zemi?
From: [info]kinskis Date: September 29th, 2008 - 11:23 am (Link)
Stīlas daiļradi diemžēl nepārzinu, bet ja jau iesaki, droši vien būtu vērts kādā brīvā brīdī iepazīt. kuru darbu Tu ieteiktu, t.i., kurš Tev pašai visvairāk gāja pie sirds?

un vēl, reizēm ir vērtīgi pamudināt ļaudis izbļaustīties virtuālajā vidē. IRLam tad visādu sūdu mazāk paliek. ceru, ka Tev kļuva vieglāk.

jollka From: [info]jollka Date: September 29th, 2008 - 11:34 am (Link)
Redzi kā, virtuālā vide ir tāda viltīga vieta, kur es varu izbļaustīties uz tādiem šausmīgiem aunapierēm, jo IRLā es tādus idiņus nudien nepazīstu.
Man arī patīk! :)
From: [info]kinskis Date: September 29th, 2008 - 11:50 am (Link)
mhm, tikai neaizmirsti pēc tam noraut ūdeni un nomazgāt rokas.
jollka From: [info]jollka Date: September 29th, 2008 - 11:58 am (Link)
Podā esi tu?
Mēs jau tā varam līdz rītam turpināt. Es noprotu, ka faktu, ka pats uzkasījies, tu vairs neatceries, un tagad izcīni kaut kādu svarīgu tavas dzīves cīņu.
From: [info]kinskis Date: September 29th, 2008 - 12:21 pm (Link)
nē, runa nav par objektu, bet gan procesu.

var jau būt, ka izskatījās pēc kasīšanās. jāatzīst, ka ne vienmēr izdodas tas, kas patiesībā gribēts. pamatā es vēlējos iestāties par (uz laiku) savu pilsētu, kas manā skatījumā ir pavisam citādāka, nekā aprakstīts. tas arī īsos vārdos viss.

jauku dienu un atā!
7 comments or Leave a comment
profile
jollka
User: [info]jollka
Name: jollka
calendar
Back August 2012
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031