jaunakaszinas - Karostas banda
May 17th, 2019
12:39 pm

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Karostas banda
Ziņā par to, ka Porziņģis ir iekūlies ķezā Liepājā, mani visvairāk pārsteidza tas, ka eksistē tāda "Karostas banda". Jutos šokēts, ka kaut kas tāds Latvijā ir. Bet tagad man ir daži jautājumi: Ar kādām bandām Karostas banda konkurē un asiņaini cīnās? Vai viņiem ir savs logo? Kā ar pirkstiem parādīt Karostas bandas atpazīšanas zīmi? Mani nešokē ziņa par to, ka Latvijā pieķerts noziedzīgs grupējums, kas gadiem izplata narkotiskās vielas, iedzīvojoties pamatīgā bagātībā. Tā notiek. Bet KAROSTAS BANDA? Karostas banda, kad to izmet no kluba, gaida pie kluba līdz apsarga darba beigām, lai pēc tam ar viņu fiziski izrēķinātos. Karostas banda piekauj Kristapu Porziņģi. Karostas banda vienkārši dara, ko grib, viņiem likumi nav domāti. Parādiet man kādu, kas ir vairāk badass par Karostas bandu! Ja kāds zina ko vairāk par šo bandu vai citām bandām Latvijā, uzrakstiet kādu komentāru, lūdzu!

(3 comments | Leave a comment)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]jan09
Date:May 28th, 2019 - 10:39 am

?

(Link)
vispirms jau vajadzētu vienoties par definīciju jēdzienam "banda".
nez vai atsevišķa pilsētas rajona jauniešu baram atbilst vārds banda.
Kas attiecas uz jauniešu baru, Karaostā tāds ir bijis vienmēr, bari ir arī citos Liepājas rajonos. Un arī Rīgā, Ventspilī, Daugavpilī uc.
[User Picture]
From:[info]jaunakaszinas
Date:May 28th, 2019 - 01:19 pm

Re: ?

(Link)
Ja ziņu portāli rakstītu, ka bars jauniešu pie kluba uzbrukuši Porziņģim, man tas neliktos dīvaini. Bet te pēkšņi parādījās raksts par Karostas bandu, kārtīgu noziedznieku grupu, par kuru, acīmredzot, visi ir dzirdējuši, tikai ne es.
[User Picture]
From:[info]jan09
Date:May 29th, 2019 - 09:43 am

Re: ?

(Link)
neesi vienīgais ;)
Man ir gadījies pagrozīties pa Liepāju un Karaostu, ir manīti kautiņi un bari, bet ne bandas.
Powered by Sviesta Ciba