jaunakaszinas -
November 17th, 2022
09:39 am

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vai esat spēlējuši tādu videospēli, kur jūs atrodaties tunelim līdzīgā telpā, un jums pretī ripo liela, nāvējoša akmens bumba? Jums jāskrien tai pretī un jāpaspēj paslēpties kādā iedobē sienā tieši pirms lielā bumba jūs nogalina. Tad bumba paripo garām un jūs skrienat tālāk.
Tieši tā es jūtos, braucot pa mazām Rīgas ieliņām, kurās divas mašīnas nevar pabraukt viena otrai garām, jo ielas malā stāv citas mašīnas.

(2 comments | Leave a comment)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:November 17th, 2022 - 11:34 am
(Link)
Aha, puika spēlēja, un vislaik tika zem bumbas. Es pat nemēģināju, sen nepatīk tik stresainas spēles.

Sen, esot UK, man vienkārši iedeva izgarbējušu venu, teju ielas vidū, braukt mājās un tur arī noparkot. Pirmo reizi ar stūri otrā pusē, tā uzreiz, bez izmēģinājuma, pa stipri šaurām mazpilsētas ieliņām, kur abās pusēs saparkotas mašīnas. Fāk, kas par videospēli. Tā nebraucu slikti, bet tas bija biku par wild pirmajai reizei pa kreiso pusi. Neizsekoju, un norāvu vienai, vairāk uz ielas izparkotai mašīnītei spārnu, un labi novilku gar sāniem.
Nespēju padomāt, kas būtu darāms, aiz muguras auto. Uzspiedu ātrāk, un adrenalīnā bēgu, ciematā atgriežoties nogaidot, pa citu ceļu.
[User Picture]
From:[info]jaunakaszinas
Date:November 17th, 2022 - 06:36 pm
(Link)
Paldies par stāstu! Tik traki gan man nav gājis. Trakākais moments ir bijis ziemā, kad varēju bremzēt vai nebremzēt - viss vienalga, jo apakšā ir slidotava. Knapi izstūrējās, netrāpot šķībi noliktā mašīnā.
Powered by Sviesta Ciba