(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
Jul. 15., 2013 | 02:00 am

biju tajā summersound festivālā. vēl pirms tam, protams, bija gan londona, gan parīze, gan vācija bišķi, gan visādi citādi prieki rīgā, pierīgā un citur - ko stāstīt un rakstīt vispār ir vairāk kā pirkstiem spēka, bet to, ko es gribēju tagad piefiksēt, ir, tātad

klausāmies prāta vētru, nu, jā. nu, lūk, cilvēki siļķītē, bet pamazām atsijājās, vienā brīdī priekšā esošajam čikšu duetam, kas dzied līdzi un ļoti aktīvi dejo, pielien klāt džeku duets - tipiskie kretīni, vizuāli u.c. visi iesaistītie, protams, kārtīgā dūšā. džeki palūr visapkārt ar acīm, nopēta visu un pievēršas meitenēm.
'drīkst šite padejot?' starp dziesmām bļauj džeks nr1.
meičas māj ar galvām, lai jau. aptuveni pusi no nākamās dziesmas džeki ļoti aktīvi dejo, tad džeks nr1. apķer vienu no čiksām un riktīgi dejo, griež uz riņķi, mēģina sev celt uz pleciem u.t.t. pēc ~1,5 min procesa viņš pieliecas pie viņas auss un bļauj 'es gribu tevi izdrāzt!!!'
meitenes visai pasīvi purina galvas un turpina dejot un dziedāt līdzi dziesmai.
džeks nr2: "šite nesanāca. rekur, bišķi tālāk vēl 2 čiksas!"
un, tik pat veikli, cik šeit ielīduši, džeki lien tālāk uz citu pusi.

Link | nesaki kā ir | Add to Memories


Comments {3}

krēpjlācis

(bez virsraksta)

from: [info]nistagms
date: Jul. 15., 2013 - 08:44 am
Link

man arī bija daudz visādu notikumu un ceļojumu, par kuriem neko neuzrakstīju, jo vienkārši nezināju, ar ko sākt. biju pārāk daudzās vietās gan fiziski, gan savās smadzenēs / emocijās.

reiz komunicēju ar vienu pusradinieku, kas bija tipisks 'kretīns', kas rakstīja vienādas vēstules 4 meitenēm un, ejot pa ielu, izmantoja manu kameru, lai mēģinātu dabūt sev seksu. un ir arī 'čiksas', kurām ar to pietiek.

ko tu vispār darīji tajā Summer Sound?

p.s. - paldies par zvanu tonakt, bet es gulēju (Vecrīgā) un 8os bija jāceļas uz darbu

Atbildēt | Diskusija


jackalope

(bez virsraksta)

from: [info]jackalope
date: Jul. 15., 2013 - 12:27 pm
Link

jā, tā nu tas ir. jāmēģina tas viss vismaz piefiksēt atmiņā.

ko es tur darīju? nezinu. iekrita rokā biļetes, bija, kur liepājā palikt - bija arī pāris grupas tur, ko gribēju redzēt (parara, laika suns u.c.) un tā.

huhu, nav par ko, jā

Atbildēt | Iepriekšējais