Sadomātava -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 21., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:25
Iedomājos - moš te ir kāds spēcīgāks jurists, kas var ko iekomentēt...
Kā ir - vai, ja vienošanās nosaka saskarsmes nosacījumus ar tēvu, vai man kā mātei ir tiesības uzstāt, lai tās tiešām būtu tikšanās ar tēvu, nevis - bērni pie omes, kamēr tēvs pats visu dienu prom (darbā), un ērtības labad - bērni arī nakšņo turpat - sak, lai no rīta nav jāmodina. Konceptuāli jau it kā normālā gadījumā iebildumu nebūtu, ja vien bērni, tajā adresē esot, neuzpildītos ar negācijām un naidīgu attieksmi. Rezultātā - tiklīdz atkal rosoliņš bērnu galvās puslīdz savests normālā kondīcijā - tā - voilā! reku jauna porcijāāāā!

(11 domā | padomā tu ar')

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:21. Augusts 2017 - 14:39
(Link)
Tiem bērniem uz turieni gribas?
Var nesūtīt?
[User Picture]
From:[info]itta
Date:21. Augusts 2017 - 14:42
(Link)
Nu, bērniem jau gribas - pienākumu tur nav, ļauj darīt, ko grib, lutina un aptekalē. Pret bērniem jau naidīguma nav.
Bērniem it kā situācija skaidrota, bet, ņemot vērā, ka vēl salīdzinoši mazi, tad visa tā skaidrošana par attieksmi un viņu pašu izpausmju formāta izmaiņām pēc kārtējās ciemošanās - tie tādi drusku abstrakti jēdzieni sanāk
[User Picture]
From:[info]itta
Date:21. Augusts 2017 - 15:01
(Link)
Un sūtās jau pie tēva - atbilstoši savstarpējās vienošanās noteikumiem. Pēc tam sanāk, ka sahandlējas citādāk.
[User Picture]
From:[info]str
Date:21. Augusts 2017 - 15:13
(Link)
Es varbūt iesāktu ar iebildumu, pie nākamās reizes apjautātos - ko plāno ar bērniem darīt, ja ststāt pie vecvecākiem, tad bērnus vnk nelaist.
[User Picture]
From:[info]itta
Date:21. Augusts 2017 - 15:15
(Link)
Jau iebildu. Un nelaidīšu, ja nebūs droši, ka pats handlēs. Tik taustos pēc juridiskās puses - vai juridiski drīkstu tā, tb, vai tas ir pamatots iemesls, lai varētu nepildīt rakstisko vienošanos par satikšanās laikiem.
[User Picture]
From:[info]str
Date:21. Augusts 2017 - 15:18
(Link)
Viņš tā ļoti grib tos bērnus satikt?
[User Picture]
From:[info]itta
Date:21. Augusts 2017 - 15:20
(Link)
Nu, it kā jau jā - ij bērni arī grib tikties. Tiktāl jau viss ok. Man nav iebildumu, ka tiekas. Bet sacepos, nupat uzzinot, ka kopš vakarvakara pie omes (paredzētajam ikpārnedēļu vīkendam izprasīja, vai bērni varot kādas dienas ilgāk padzīvoties - kamēr vēl vasara un brīvlaiks)
[User Picture]
From:[info]itta
Date:21. Augusts 2017 - 15:23
(Link)
Un uz manu iebildumu par to, ka handlē nevis pats, bet ome, atbildēja, ka - jā, tā tas plānots arī tajos vienošanās paredzētajos garākajos ciemošanās laikos (1 brīvlaiks + 2x2 nedēļas vasarā), jo, redz, atvaļinājumu nevarēšot atļauties. Nu, bļac, tad kāda mārrutka pēc tos garos ciemošanās laikus vajag, ja pats neesi?!
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:21. Augusts 2017 - 16:20
(Link)
tev ir tiesības uzstāt uz personisku saskarsmi starp tēvu un bērniem, to paredz CL 181. panta 2. daļa. šis gan nav mans lauciņš, bet man šķiet, kamēr tēvs vismaz daļu no atvēlētā laika ir pats personīgi ar viņiem kopā, tikmēr īsti nekur piesieties nevar. tēvam ir pienākums būt kopā ar bērniem personīgi, bet bērniem savukārt ir tiesības tikties ar vecvecākiem. bet tāpat jau viss ir bērnu interesēs, ja var pierādīt, ka atrašanās pie vecvecākiem dara ļaunu (psihologa atzinums?), tad var lūgt tiesu ierobežot saskarmes tiesības ar to konkrēto personu.
[User Picture]
From:[info]itta
Date:21. Augusts 2017 - 16:51
(Link)
Paldies, draugs!
Tikties ar vecvecākiem jau netiek liegts - man tikai ir iebildumi, ka paliek tur ilgstoši un vieni, bez tēva. Es neiebilstu, ja tiekas, vnk ieciemojoties pie viena, vai pie otra.
Ja daļa no atvēlētā laika ir pāris stundas vakarā tikai, bet pārējā laikā bērni ir kur citur... nez, man jau liekas, ka pazūd jēga tai "ciemošanās pie tēva" būtībai
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:22. Augusts 2017 - 09:33
(Link)
tā ir. un likums paredz "personisku saskarsmi".

> Go to Top
Sviesta Ciba