┻━┻ ︵ヽ( ಠ益ಠ )ノ︵ ┻━┻
ai ai džam džam
Pasapņosim vaļējām acīm 
28.-Jan-2014 10:33 am
Bet nu ja pavisam nopietni. Iedomāsimies, ka esi pilnīgi jauna futbola kluba īpašnieks, pieņemsim arī to, ka klubs spēlēs TOP līgā, piemēram, premjerlīgā un finanses (vismaz attiecībā uz spēlētāju algām) nav šķērslis. Pieņemsim arī, ka Tev ir iespēja izvēlēties savu pirmo spēlētāju, kuru dabūtu pilnīgi par velti, pārdot nedrīkst. Un šeit sākas lielais āķītis, ir pieejami visi bijušie un esošie futbolisti uz pasaules savā pīķa formā. Tātad var dabūt gan Messi, gan nepareizo (jauno) Ronaldo, gan pareizo (Brazīlijas) Ronaldo, gan Maradonnu, gan Pelē, gan Zidanu, gan to, kas kož, gan to, kas svešas sievas "pieskata", kamēr vīru nav mājās, gan visus citus Zlatanus.

Kāda būtu Tava izvēle? Ok, šajā brīdī visiem uzreiz ieslēdzas baigā subjektivitāte, tādēļ jāpiekabina klāt vēl divi būtiski nosacījumi:
1) jāspēlē būs pret mūsdienu komandām (tām, kuras ir šī gada premjerlīgā);
2) ja komanda sezonas beigās netiek TOP 4, tad Tev kā atbildīgajam menedžerim nocērt roku (gribēju rakstīt galvu, bet izdomāju, ka tas laikam ir nedaudz par traku).

Un kāda tagad būtu izvēle?

P.S. Es saprotu, ka viens spēlētājs nav vilcējs, tādēļ pieņemsim, ka pārējo sastāvu varēs nokomplektēt daudz maz normālā līmenī.
P.P.S. Pa lielam šitas teksts tapa sacepoties par Maradonas un Pelē kašķi, kurš no viņiem abiem ir tas visu laiku un tautu labākais spēlētājs. Es personīgi uzskatu, ka ne viens, ne otrs. Esmu pilnīgi pārliecināts, ka Pelē, ja spēlētu mūsdienās, būtu viduvējība un zelta bumbas redzētu tikai sapņos un internetos.
P.P.P.S. Tikpat ļoti iespējams arī, ka es kļūdos.
Comments 
28.-Jan-2014 11:07 am
koslis ir vilcējs
just sayin
28.-Jan-2014 12:14 pm
Nenoliegšu, ka puisis ir ļoti talantīgs (ja vien iemācītos kontrolēt savu uzvedību, tad būtu pavisam lieliski) un es labāk komandā ņemtu viņu nevis Pelē.
This page was loaded Sep 29. 2024, 12:26 am GMT.