Posted by [info]inese_tk on 2015.04.13 at 01:13
man ir Braun 600w turboblenderis, kas ierakstās kategorijā "blenderis parastais"
apmēram tāds


zinkā, lai uztaisītu tādu kūku vai maltu riekstus citām vajadzībām reizi pāris mēnešos, tad iespējams pietiks ar 300w, bet pieņemu, ka to vajadzēs darba gaitā ik pa laikam atpūtināt, lai nenosvilinātu. bet, ja grib regulāri smalcināt, tad droši vien būs besīgi, jo pūtināšana visu pasākumu ievilks.

man nesen tika uzdots apmēram tāds pats jautājums un es paskatījos ka līdzīgs brauns kā man, maksā ap 50-70 eur, kas galīgi nav slikts ieguldījums.
manam blenderim ir pie 10 gadiem un pēdējos 5 gadus es to lietoju ļoti intensīvi un visādām cietām vielām un nereti vairākas reizes dienā. šo gadu gaitā ir nodilušas vairākas plastmasas detaļas (piemēram, vietā, kur kāts savienojas ar motora daļu un tad nemaļās, bet rauj uz riņķi pa tukšo), bet visu ir varēts par saprātīgu samaksu nomainīt Braun servisa centrā.

protams kaut kas uberjaudīgs būtu labāk, piemēram, slavenais vitamix, bet pieticīgāki ļaudis gandrīz visu var izdarīt arī ar šitādu brauniņu. ja pērc - iesaku skatīties lai ir pēc iespējas lielāks tas smalcināmais trauks ar S veida asmeni. ir komplektācijas kur tas ir tāds mazmazītiņš un tas ir ļoti neparocīgi.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.