decembris

Posted on 2014.12.02 at 15:50
Tags:
mīļo Ziemassvētku vecīti, vēlos atvieglot Tev darbu un iesniegt vēlamo dāvanu sarakstu. vispār, man vajag to visu, bet es priecāšos, ja apvienojot Tavus spēkus un "viss-ko-ieraksta-cibā-piepildās" es dabūšu vismaz dažas no tām.

*) nagu ēvele
*) elpošanas maska zirgam - viņam ir putekļu alerģijas izraisīta emfizēma, attiecīgi siena sezonā (bezputekļu siens vēl nav izgudrots) ir visai sūdīgi
*) segli - vecie pārstāja derēt. tas, kādus man vajag, atkarīgs no derēšanas zirgam. tā, ka, ja izvēlies šo variantu, aizsūti kādu savu rūķi pirms tam piemērīt.
*) akumulators Golfam - esošais galīgi vairs nelec. gandrīz katru nakti lādējam.
*) naudiņa jogas kursa otrajam un trešajam semestrim
*) Rīgas laika abonaments nākamajam gadam - pāris gadus nav lasīts, atkal sagribējās
*) vējstikls Golfam - mēs vispār pērn jau mainījām, bet jaunajam vienā jaukā dienā vienkārši atdalījās salona spogulis un atstājot stiklā plaisu, uzkrita man virsū. vislaik braucam bez tā spoguļa, bet skati jau nevarēs iziet ar tādu stiklu.
*) pāris lielās pakas ar Acana Pacifica. nu kaut vienu paku. Radža ēdot šo barību izskatās un jūtas vislabāk, diemžēl viņa ir liela, ēd daudz un es nevaru atļauties viņu ar to barot.
*) es labprāt atkal aizietu uz ajurvēdisko masāžu sambahana. tā ir debešķīga.
*) runājot par masāžām - noderētu arī masāža zirgam viņam tā ļoti patīk un nāk par labu.
*) gultas veļa - pāris esošie komplekti ir nogulēti tā, ka vairāk izskatās pēc lupatiņām, ne gultas veļas. gulta mums ir 2x1.60m, sega 2x2m
*) vēl es gribētu cūciņu. dzīvu. bet tad komplektā vajadzētu arī uzturnaudu viņai pāris gadiem vismaz.
*) no tādām lielākām lietām - mums vajadzētu jaunu jumtu Salaspils mājai. vannasistabā regulāri tek iekšā lietus un kūstošs sniegs, tas nav ne ērti, ne patīkami, ne estētiski.
*) noderētu arī dažas grāmatas. piemēram, šī man nepieciešama studijām. bet gan jau Taviem rūķiem nav problēmu piekļūt manai višlistei Book Depositorijā.
*) kāda benzīna kanna arī nebūtu slikti - ar to varētu aizbraukt kādā tālākā ekskursijā.
*) jāšanas bikses. biezākās vēl man turas, bet plānākās ir drillētas 4 siltās sezonas un knapi turas kopā.
*) e-grāmatu lasītāju. man ir piekrāts un piezagts pilns kompis ar grāmjiem, bet man riebjas lasīt datorā un man negribas printēt tādas čupas ārā.
*) šobrīd vairāk nekas tāds nenāk prātā, ja ienāks - papildināšu šo sarakstu.

lūdzu, nedāvini biļetes uz operu. man neinteresē opera. tad jau labāk sveci, krūzīti vai fotoalbumu.

Previous Entry  Next Entry