Posted by [info]panacea on 2014.11.12 at 13:18
nubet, tas ka magnijs un glutēns palīdz ineses vīram šiem attiecīgajiem stāokļiem taču nekādā gadījumā negarantē, ka palīdzēs arī visiem pārējiem, it īpaši, kā mēs vēl diskusijā ar inesi augstāk pārliecinājāmies, ka nav vēl arī īstas skaidrības par ineses eksperimenta dizainu un līdz ar to vīram varbūt ir lielisks placebo efekts.

gan migrēna, gan depresija ir sarežģītas, multifaktoriālas (tas nozīmē, ka tās ietekmē daudzi un dažādi faktori jeb apstākļi). tātad, ja tās ietekmē dažādi apstākļi, tad līdz ar to dažādo apstākļu apkarošana var prasīt izmantot dažādas ārstniecības metodes.

gan migrēnai, gan depresijai mūsdienās pastāv spēcīgas zāļu terapijas, kas lieliski darbojas līdz pat apmēram 50% pacientu. kas diemžēl atstāj apmēram pusi pacientu, kam zāles nedarbojas. nu un tad migrēnai paliek sentēvu metodes ar gulēšanu tumsā, kompresēm, klusumu un kas nu katram palīdz, un depresijai, protams, ir psihoterapija, fiziskās aktivitātes, kā arī abām divām tām ir laika gaitā individuāli atrastās profilakses, iespēju robežās.

ja ir vēlme, nav jau, protams, problēmu nopirkt aptiekā magniju pa 5 eiro vai cik tur un mēnesi padzert un paskatīties vai migrēnu vairs nav un tāpat var jau arī jebkurā laikā pārstāt ēst maizes izstrādājumus un paskatīties vai no tā jūtas labāk. būtu gan mazliet naivi cerēt, ka tās nu būs brīnumzāles, kas tagad uz mūžīgiem laikiem atbrīvos no šīm sarežģītajām slimībām, jo nu tiešām, kaut nedaudz loģiski padomājot -- ja jau risinājums būtu tik vienkāršs -- vai tad tas nebūtu ieteikts visiem pacientiem jau agrāk? un nav jau tā, ka veselības aprūpes speciālisti nav informēti par magnijiem un glutēniem un to saistībām ar pārējiem veselības stāvokļiem, kā inese cenšas teikt. vienkārši lielākajai daļai pacientu no tā ne silts ne auksts. diemžēl :(

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.