želejām - mellenes sablendētas ar auzu pienu un medu + pievienots agars (sagatavots pēc lietošanas instrukcijas). silikona mafinformās ieber svaigas mellenes + drupinātas kakao pupiņas, lej virsū sagatavoto masu un sagaida kad saželēs. tas notiek ātri diezgan.
kūkai - pamatnei sablendētas mandeles ar datelēm un izspaidītas pa veidni (ja neņemas nost malas, vēlams ieklāt cepampapīru, lai var pēc tam izcelt). pildījumam mellenes, kokosriekstu piena bundža, medus, vaniļa - visu sablendē, pievieno pēc instrukcijas pagatavotu agaru un lej uz pamatnes. glazūra - kokoseļļa + medus + kakao - labi samaisa un uzlej uz kūkas, kad pildījumasa jau daudzmaz saželējusi. pārber ar svaigām mellenēm un drupinātām kakao pupiņām. protams var izmantot citas ogas, gan kūkai, gan želejai, gan abu dekorēšanai.
kūkai - pamatnei sablendētas mandeles ar datelēm un izspaidītas pa veidni (ja neņemas nost malas, vēlams ieklāt cepampapīru, lai var pēc tam izcelt). pildījumam mellenes, kokosriekstu piena bundža, medus, vaniļa - visu sablendē, pievieno pēc instrukcijas pagatavotu agaru un lej uz pamatnes. glazūra - kokoseļļa + medus + kakao - labi samaisa un uzlej uz kūkas, kad pildījumasa jau daudzmaz saželējusi. pārber ar svaigām mellenēm un drupinātām kakao pupiņām. protams var izmantot citas ogas, gan kūkai, gan želejai, gan abu dekorēšanai.